به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآ(ایکنا)، علی مرادخانی، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم بزرگداشت و تشییع استاد مهدی مشفق کاشانی به قرائت پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت و گفت: بیش از 30 سال در حوزه فعالیتهای فرهنگی از حضور استاد کاشانی بهرهمند شدیم.
وی با اشاره به اینکه مشفق کاشانی را میتوان پیرغزلسرایان به شمار آورد، ادامه داد: استاد مشفق کاشانی از سال 69 به صورت مستقیم در شورای شعر وزارت ارشاد فعالیت میکرد. ایشان بعد از مرحوم اوستا و ستوده، مسئولیت این حوزه را برعهده گرفت و تا این اواخر به فعالیت در این باره ادامه داد.
مرادخانی اظهار کرد: استاد مشفق مظهر بردباری و مهربانی بود و اگر گرهای در کار بود، ایشان ملجأیی بود که به وی رجوع میکردیم تا گرهگشایی کند.
مشفق به هیچ جناحی تعلق نداشت
ساعد باقری، عضو انجمن شاعران ایران نیز در این مراسم اظهار کرد: کاش بودید و میدیدید که در شب حضور استاد در محفل شاعران چه اتفاقی افتاد. صحنههایی را دیدیم که شاید پیش از این در کتابها خوانده بودیم.
وی با بیان این مطلب افزود: شنیده بودم که هر کسی، چنان میمیرد که زندگی میکند. من این موضوع را در شب درگذشت استاد مشفق کاشانی با چشمهایم از نزدیک دیدم.
باقری در ادامه سخنانش اظهار کرد: مشفق کاشانی در شبی که درگذشت، به ناگاه به ملکوت پیوند خورد. استاد به هیچ دسته و جناحی تعلق نداشت. ایشان متعلق به همه ایران اسلامی بود و سعی کرد که ثبات و پایداری را به همه نشان دهد که چطور میتوان با محبت و شفقت زندگی کرد.
عضو انجمن شاعران ایران افزود: نحوه درگذشت استاد مشفق کاشانی نوعی تسلی خاطر برای همه افرادی شد که مدت زمان زیادی طول میکشید تا با این واقعه کنار بیایند. امیدوارم همه بتوانیم مانند استاد پرچم مدارا و مهربانی را علم کنیم و با صدق در مسیر شاگردی وی گام برداریم.