کد خبر: 2738830
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۹
در رشته حفظ؛

منتخبان مسابقات قرآن کمیته امداد لرستان معرفی شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: منتخبان مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه کمیته امداد امام خمینی(ره) استان لرستان در رشته حفظ امروز، یکم بهمن‌ماه معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مرحله استانی جشنواره قرآن و نهج‌البلاغه ویژه مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان لرستان روز سه‌شنبه، ۳۰ دی‌ماه با رقابت ۲۰۰ متسابق در محل کمیته امداد استان در خرم‌‌آباد برگزار شد.

این جشنواره قرآنی و نهج‌البلاغه ویژه مادران سرپرست خانواده و دختران بازمانده از تحصیل و دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) با عنوان «حبیب امام و رهبری» برگزار شد، و منتخبان جهت شرکت در مرحله کشوری معرفی شدند.

بنابراین گزارش، در رشته حفظ ویژه مادران و دختران بازمانده از تحصیل معصومه سرلک از الیگودرز، کبری قائدرحمت از دورود اول و دوم شدند.

همچنین، در بخش دختران و مادران دیپلم فیضیه شاهی‌رو از نورآباد اول شد و زهرا شرفی از خرم‌آباد و حنیفه قاسمی از الشتر هر دو دوم شدند و مریم احمدحسینی از پل‌دختر سوم شد.

در بخش مادران دیپلم نیز زهرا صفی‌پور از الشتر اول شد و در بخش مادران زیر دیپلم نیز زهرا صالحی از نورآباد، کبری سرلک از کوهدشت و کبری پاپی از خرم‌آباد به ترتیب اول تا سوم شدند.

همچنین، این مسابقات توسط رک‌رک، بابایی، شاه‌کرمی و انصاری از مؤسسه قرآنی یوسف‌نبی(ع) داوری شدند.

یادآور می‌شود، جشنواره حبیب امام و رهبری با هدف ترویج و تقویت باورهای دینی در خانواده‌ها و تشویق افراد تحت پوشش کمیته امداد به یادگیری، درک مفاهیم قرآنی و به‌کارگیری دستورات قرآنی در زندگی برگزار شده است.

captcha