کد خبر: 2755457
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۶

امروز آمریکا یک عنصر شکست‌خورده و ذلیل شده است

گروه سیاسی: امام جمعه بافت گفت: ‌غرب ‌می‌داند که نزد مردم ایران و جهان آمریکا یک عنصر شکست خورده و ذلیل شده است و به هیچ‌وجه توان سلطه بر ما را ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام علی مهدی‌زاده، امام جمعه بافت روز گذشته، 3 بهمن در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با محکوم کردن جنایت اخیر رژیم صهیونیستی که منجر به شهادت تعدادی از نیروهای حزب‌الله از جمله فرمانده دلاور ایران شهید سردار الله‌دادی شد، گفت: اگر‌چه شهادت سردار الله‌دادی و جهاد مغنیه در خط مقدم هزینه سنگینی بود، اما افتخار دیگری از ملت ایران اسلامی بود که برای پاسداری از آرمان مقاومت اسلامی علیه غده سرطانی پرداخت شد.
وی با محکوم کردن جسارت اخیر کشور فرانسه علیه مقدسات اسلام و توهین به نبی مکرم اسلام(ص) افزود: در شرایطی که این جنایت در کشور فرانسه رخ می‌دهد و دنیای اسلام به این جنایت واکنش نشان داده‌اند، مسئولان دیپلماسی کشورمان می‌توانستند به‌دلیل این اهانت سفر به فرانسه را لغو یا به تأخیر بیندازند.
وی تأکید کرد: وزیر امور خارجه باید پاسخگو باشد که چرا در این موقعیت ملاحظه جایگاه جمهوری اسلامی ایران که پرچم بیداری اسلامی شده را نکرده است.
امام جمعه بافت بیان کرد: البته ما تیم مذاکره‌کننده را که مورد تأیید رهبری هستند، حمایت می‌کنیم اما از آنها تقاضا داریم که حیثیت اسلام، دین و این جامعه را در مذاکرات حفظ کنند و راضی به تحقیر ایران ‌برابر آمریکا نباشند.
وی اظهار کرد: البته غرب و آمریکا نیز می‌دانند که نزد مردم ایران و جهان، آمریکا یک عنصر شکست خورده و ذلیل شده است و به هیچ‌وجه توان سلطه بر ما را ندارد.

captcha