کد خبر: 2757695
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۴

برپایی غرفه قرآنیان در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران

گروه فعالیت‌های قرآنی: با مشارکت تمامی دستگاه‌های قرآنی، غرفه‌ای در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کمیته قرآن ستاد بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی در مسیر راهپیمایی 22 بهمن غرفه‌ای ویژه جامعه قرآنی را در خیابان آزادی، تقاطع نواب مستقر می‌کند.
براساس این گزارش، غرفه قرآنیان در مسیر راهپیمایی 22 بهمن با مشارکت سازمان دارالقرآن الکریم، شبکه قرآن سیما و رادیو قرآن و با هدف حضور باشکوه جامعه قرآنی در راهپیمایی 22 بهمن، برپا خواهد شد که ساعت فعالیت این غرفه از 8:30 تا 11:30 خواهد بود.
تهیه و نصب بنر و آذین‌بندی غرفه ویژه جامعه قرآنی با در نظر گرفتن ضوابط شبکه قرآن سیما، نصب پوسترهای دهه فجر و 30  تابلوی قرآنی در قالب نمایشگاه قرآنی در محل غرفه، تهیه پلاکاردهایی با مضامین و شعارهای قرآنی و انقلابی و توزیع در مقابل غرفه از جمله اقداماتی است که در برپایی این غرفه در نظر گرفته شده است.
غرفه قرآنیان در مسیر راهپیمایی 22 بهمن، میزبان فعالان قرآنی و علاقه‌مندان به فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی خواهد بود که فعالیت‌های این غرفه به صورت زنده و مستقیم از شبکه قرآن سیما و رادیو قرآن پوشش رسانه‌ای داده می‌شود.

captcha