کد خبر: 2761096
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶

دوره آموزش عالی و اعطای مدرک تخصصی به قاریان آغاز می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره آموزش عالی و اعطای مدرک تخصصی به قاریان شاخص جمهوری اسلامی ایران امروز، پنجم بهمن‌ماه آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) افتتاحیه دوره آموزش عالی و اعطای مدرک تخصصی به قاریان شاخص جمهوری اسلامی ایران، امروز، پنجمن بهمن‌ماه در حسینیه الزهرا(س) برگزار می‌شود.
در این مراسم، سیدعلی مقدم، رئیس شورای عالی قرآن، مدیران شورای عالی قرآن، اعضای شورای ارزیابی و قاریان شاخص جمهوری اسلامی ایران حضور خواهند داشت.
بنابر این گزارش، در جلسه دهم شورای ارزیابی قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم، مصوب شده بود تا اعطای مدرک تخصصی به قاریان شاخص و تراز اول کشور با ارائه تسهیلاتی برای ایشان همراه باشد که بر این اساس، دوره آموزش عالی و اعطای مدرک تخصصی به قاریان شاخص پیش‌بینی شده و نخستین دوره آن از امروز آغاز می‌شود.
یادآور می‌شود، این دوره شامل بیش از 40 جلسه چهار ساعته در دو بخش دروس نظری و کارگاه تلاوت خواهد بود.

captcha