کد خبر: 2762189
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۲
مولاوردی عنوان کرد:

اگر همچنان جزیره‌ای عمل کنیم جوانان با انقلاب احساس قرابت نمی‌کنند

گروه جامعه: رئیس کمیته امور زنان و خانواده ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی ضمن تشریح برنامه‌های این ستاد در دهه فجر امسال، گفت: تلاش داریم از فعالیت محوری به سوی اثربخشی حرکت کنیم اما این کار نیازمند هماهنگی بین‌بخشی است؛ اگر بخواهیم همینگونه جزیره‌ای عمل کنیم نباید انتظار داشته باشیم جوانان ما قرابت لازم با اهداف انقلاب احساس کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده که ریاست کمیته امور زنان و خانواده ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی را بر عهده دارد، امروز در قالب یک نشست خبری با اشاره به اینکه زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، پس از انقلاب وارد گستره‌ بزرگ‌تری از فعالیت‌های اجتماعی شدند، گفت: بیانات امام راحل قبل از انقلاب توانست خیل عظیم زنان جامعه را با انقلاب همراه کند و پس از پیروزی انقلاب نیز دیدگاه‌‌ها و عملکرد ایشان موجب شد هویت زن مسلمان احیاء و بازتعریف شود.

وی با اشاره به تصریح متن قانون اساسی مبنی بر اینکه به دلیل ظلمی که در دوران طاغوت به زنان شده است، استیفای حقوق آنها بیشتر مورد توجه خواهد بود، عنوان کرد: با تأسی به آموزه‌های قرآن، سیره عملی پیامبر اسلام و ائمه اطهار(ع) و نیاز جامعه به حضور فعال زنان از 36 سال پیش زنان در عرصه اجتماعی خوش درخشیده‌اند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برنامه‌های برگزار شده توسط کمیته زنان دهه فجر را نوعی بازخوانی نقش زنان طی این سال‌ها و بررسی فاصله‌ای که از وضعیت مطلوب و آرمان‌های انقلاب داریم، تحلیل و عنوان کرد: در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه با درس‌هایی که از گذشته آموخته‌ایم، امیدواریم بتوانیم جایگاه‌ شایسه زنان را در کشور ترسیم کنیم.

«انقلاب اسلامی، استحکام خانواده، زنان و سبک زندگی ایرانی اسلامی»
مولاوردی در ادامه با اشاره به اینکه چهارمین روز دهه فجر یعنی روز چهارشنبه، 15 بهمن ماه به عنوان روز «انقلاب اسلامی، استحکام خانواده، زنان و سبک زندگی ایرانی اسلامی» نام‌گذاری شده است، گفت: برنامه‌های 19 دستگاه و 28 استان به دست ما رسیده است و مانند سال گذشته استان فارس بیشترین برنامه در حوزه زنان را اجرا می‌کند.

وی در ادامه به اعلام تعدادی از برنامه‌‌های ویژ‌ه بانوان دهه فجر پرداخت و گفت: برگزاری کارگاه‌های آموزشی از جمله کارگاه‌های ارتقای سلامت زنان در محیط کار روز 15 بهمن ماه، بازیابی هویت زنان 19 بهمن ماه، آشنایی با متفکرین انقلاب اسلامی 18 بهمن ماه و مهارت‌های زندگی با موضوع مدیریت اقتصاد خانواده از جمله این کارگاه‌ها است.

پژوهشگران برتر زن تقدیر می‌شوند
رئیس ستاد زنان و خانواده ستاد دهه فجر در ادامه عنوان کرد: تقدیر از پژوهشگران برتر زن، تقدیر از زنان نمونه روستایی و عشایری، تجلیل از ورزشکاران نمونه در سطح بین‌المللی، نشست فرهنگی همگام با شهدا در طایعه انقلاب اسلامی در هزار و 500 پایگاه مقاومت بسیج سراسر کشور، برپایی نمایشگاه بانوان فجر آفرین و اعزام مبلغ به مدارس، مساجد و مراکز فرهنگی از دیگر برنامه‌‌های این ستاد است.

وی همچنین عنوان کرد: طی دهه فجر سال جاری همایش ملی زنان در مسیر توسعه اجتماعی با تأکید بر برنامه ششم توسعه 16 بهمن ماه، همایش بزرگ 600 نفری انقلاب اسلامی، خانواده و سبک زندگی ایرانی اسلامی در 15 بهمن ماه، همایش شیوه‌های تقویت بنیان خانواده از منظر قرآن و همایش ازدواج و سلامت اجتماعی برگزار خواهد شد.

مولاوردی در پایان این نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگاران در خصوص اینکه این برنامه‌ها چه تأثیر فرهنگی بر آشنایی بانوان با اهداف انقلاب خواهد داشت، گفت: برنامه‌‌ها بیشتر قالب جشن را دارند و طی مدت کوتاه برگزاری جشن‌های دهه فجر نمی‌توان به صورت عمیق به این مبحث پرداخت.

وی اضافه کرد: البته همایش‌های برگزار شده بیشتر هدفمند شده و تلاش داریم از فعالیت محوری به سوی اثربخشی حرکت کنیم اما این کار نیازمند عزم ملی و هماهنگی بین بخشی است و ما امیدواریم این اتفاق زودتر رخ دهد.

مولاوردی تصریح کرد: اگر بخواهیم همینگونه جزیره‌ای عمل کنیم نباید انتظار داشته باشیم جوانان ما قرابت لازم با اهداف انقلاب احساس کنند.

captcha