کد خبر: 2766761
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۲
انصاری در پاسخ به ایکنا؛

راه‌اندازی رشته ادبیات انقلاب اسلامی/ محدودیت جدی بودجه در مؤسسه نشر آثار امام(ره)

گروه ادب: رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) از راه‌اندازی رشته ادبیات انقلاب اسلامی در پژوهشکده امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: این مؤسسه با محدودیت جدی بودجه مواجه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حمید انصاری، رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) در نشست خبری صبح دوشنبه، 6 بهمن‌ماه که در مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) برگزار شد، در پاسخ به سؤال خبرنگار ایکنا درباره افزایش بودجه این مؤسسه گفت: این مؤسسه بودجه مشخصی دارد که در امور فرهنگی، هنری و آموزشی هزینه می‌شود؛ از این رو اگر بخواهیم تکالیفی که دولت در رابطه با افزایش حقوق و مزایا برای کارکنان را برای سال آینده تعیین کرده با آن بسنجیم. باید بگویم که بودجه ما برای سال آینده 14 تا 15 درصد نسبت به سال جاری کمتر شده است.

وی با بیان اینکه مسئولان مؤسسه در حال حاضر برنامه‌ریزی برای کاهش برنامه‌ها متناسب با این کاهش هستند، افزود: موضوعی که هفته گذشته در قالب افزایش بودجه در برخی رسانه‌ها مطرح شد، این بود که دولت هر سال کمک‌هایی را به آستان حضرت امام خمینی(ره) برای تکمیل و ساخته شدن اختصاص می‌دهد، اما با توجه به اینکه امسال اعلام شد، باید چنین بودجه‌هایی به صورت متمرکز پرداخت شود، از این رو این ردیف بودجه در کنار بودجه مؤسسه قرار داده شد و به همین خاطر شائبه افزایش بودجه برای مؤسسه به وجود آمد.

انصاری ادامه داد: در حالی که بودجه افزوده شده در قالب تسهیلات بانکی است که بازپرداخت خواهد شد. به همین دلیل مؤسسه با محدودیت جدی روبروست، اما همه ما از امام خمینی(ره) آموخته‌ایم که باید با نهایت صرفه‌جویی رفتار کنیم تا فشاری به دولت برای افزایش بودجه وارد نشود.

وی در ادامه بیان کرد: دولت و مجلس برای افزایش بودجه این همراهی را داشته‌اند، اما ما خواستار افزایش‌های آنچنانی نبوده‌ایم و بر این باوریم که می‌توان با بودجه‌های کم، کارهای بزرگ انجام داد.

انصاری همچنین از راه‌اندازی رشته ادبیات انقلاب اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی این مؤسسه خبر داد.

نوفل لوشاتو نقطه عطفی برای انقلاب اسلامی است

در بخش دیگری از این نشست انصاری در پاسخ به سؤال دیگری درباره ماجرای پایین آورده شدن تابلوی خیابان نوفل لوشاتو در جریان تظاهرات اعتراضی هفته گذشته در تهران گفت: من خبر منتشرشده و تصاویر مربوط به آن را دیدم که مایه تأسف ما بود، اما فکر می‌کنم در این کار تعمدی وجود نداشته است. این اتفاق ناشی از احساسات پاک جوانانی بود که از رفتار دوگانه غرب عصبانی بودند، آنها شاهدند که چگونه با طرح موضوعی به نام اسلام‌هراسی و سوءاستفاده از فضای سیاسی جهان در حال خدشه وارد کردن به باورهای اسلامی هستند. 

وی با بیان اینکه ما همواره خشونت و ترور را محکوم می‌کنیم، ادامه داد: این موضوعی است که همواره از اصول انقلاب بوده و حضرت امام(ره) همیشه پیام انقلاب ما را گفت‌وگو با سایر ملت‌ها عنوان کرده بودند، اما به هر حال این سوال باقی است که چنین حوادث تروریستی ساخته دست کیست؟ القاعده و داعش را چه کسانی ساخته و تجهیز کردند؟ 

رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) تصریح کرد: جوانان ما وقتی می‌بینند از یک فضای ضد بشری و خشن در حال سوءاستفاده برای مطرح شدن نام اسلام است، عصبانی می‌شوند و طبیعی است که در حرکت‌های خود بخواهند هر چیزی را که نشانه‌ای از این سوءاستفاده باشد از بین ببرند. البته این اقدام آنها کار پسندیده‌ای نبود.

وی در ادامه نوفل لوشاتو را نقطه عطفی برای انقلاب اسلامی خواند و بیان کرد: این امر نمایانگر تعامل و گفت‌وگوی ما با جهانیان است که پایه‌گذارش حضرت امام خمینی(ره) بودند و به همین خاطر باید این نام‌ها را حفظ کرد.

captcha