کد خبر: 2770030
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۰

ضرورت اعمال دقت کافی در پیاده‎سازی نیت واقفان

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف بیرجند و درمیان با اشاره به ضرورت اعمال دقت کافی در پیاده‎سازی نیت واقفان، گفت: مبلّغان مردم را به وقف‌های جدید متناسب با نیازهای روز جامعه تشویق کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام دادخدا خدائی، رئیس اداره اوقاف بیرجند امروز، هفتم بهمن‌ماه در جمع واقفان گفت: وقف از سنت‌های حسنه‌ای است که میراث گذشتگان ما بوده و برای آیندگان نیز مفید خواهد بود و قطعاً باید برای گسترش آن فعالیت مضاعف داشت.



وی از وقف200 متر زمین به ارزش 150 میلیون ریال در شهرستان بیرجند خبر داد و افزود: دعوت به نیکی، احسان، تعاون و همدلی در آیات کلام خدا همگی در سنت نیکوی وقف مشهود است زیرا وقف عملی پایدار و همیشگی است و خداوند در قرآن انسان را به اقدامات خیری که دارای آثار دائمی است فرا می‎خواند.



رئیس اداره اوقاف بیرجند بیان کرد: حسین دهشبی 200 سهم مشاع  به همراه 5 قطعه بند مزروعی واقع در دشت چهکند را با نیت احداث و ساخت‌وساز دارالقرآن کریم با تولیت اداره تبلیغات شهرستان بیرجند وقف کرد.



خدائی با اشاره به اینکه به‌طور طبیعی در وقف، اخلاص نیت وجود دارد، یادآور شد: این سنت حسنه بر جامعه و افراد آن اثرات مثبت می‌گذارد و باقیات و صالحات را به دنبال دارد که در این رابطه با هماهنگی تبلیغات اسلامی در جهت روشنگری این فریضه در مساجد تلاش شده است.



وی با بیان اینکه مبلّغان مردم را به وقف‌های جدید متناسب با نیازهای روز جامعه تشویق کنند، افزود: مبلّغان برای ایجاد وقف‌های جدید به‌ویژه برای حوزه‌های علمیه تلاش کنند.



رئیس اداره اوقاف بیرجند گفت: نقش روحانیت در نهادینه‌کردن فرهنگ وقف در جامعه غیرقابل انکار است که امیدواریم با هماهنگی انجام شده روحانیت در منابر و مجالس خود به این امر تأکید داشته و حاصل وقف‌کردن که سود معنوی بزرگی است را برای مردم تبیین کنند.



خدائی اظهار کرد: اثرات و برکات حاصل از وقف می‌تواند نقش تأثیرگذاری در حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی جامعه داشته باشد و وقف اموال در راه خدا بدون‌شک درهای بهشت را به سوی انسان باز می‌کند و وقف مال عملی بسیار نیکو و ماندگار برای افراد حتی پس از مرگ است.



رئیس اداره اوقاف بیرجند و درمیان با اشاره به ضرورت اعمال دقت کافی در پیاده‎سازی نیات واقفان، یادآور شد: از ابتدای ظهور اسلام مردم علاقه شدیدی به وقف پیدا کردند و می‌توان گفت که صحابه‌‌ای از اصحاب پیامبر وجود ندارد که صاحب مال و دارایی باشد اما به وقف توجهی نکرده باشد.

captcha