به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی جامعةالمصطفی(ص) العالمیة، در این دیدار که با هدف گسترش ارتباط و همکاریهای مشترک علمی - آموزشی با دانشگاههای کشورهای اسلامی انجام شد، حجتالاسلاموالمسلمین «سیداحمد مرادی»، به معرفی جایگاه و فعالیتهای جامعةالمصطفی العالمیه و نمایندگی سنگال پرداخت.
وی با بیان نقش برجسته جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی موریتانی در جهان اسلام و جایگاه دانشگاههای دو کشور که از پشتوانه تمدن بزرگ ایرانی و فرهنگ ریشهدار شنقیط برخوردار هستند، به تشریح افق همکاریهای مشترک علمی و دانشگاهی میان دو کشور پرداخت.
نماینده المصطفی در سنگال، بازدیدهای متقابل، فرصتهای مطالعاتی، پروژههای پژوهشی و سمینارهای مشترک را به عنوان زمینههای ممکن برای همکاری میان جامعةالمصطفی العالمیه و دانشگاه نواکشوت برشمرد.
در ادامه این دیدار، «عبدالله بنمحمد»، رئیس دانشگاه نواکشوت، ضمن ابراز خرسندی از حضور نماینده جامعة المصطفی، آمادگی این دانشگاه جهت همکاریهای مشترک را اعلام داشت.
وی با اشاره به نقش برجسته مدارس و مراکز موریتانیایی در تعلیم و آموزش دانشمندان کشورهای همجوار، خواستار همکاری المصطفی در زمینه چاپ و انتشار کتاب و پژوهشهای اساتید دانشگاه نواکشوت شد.
رئیس دانشگاه نواکشوت، همچنین با اشاره به نسخ خطی ارزشمندی که توسط قبایل مختلف موریتانی نگهداری میشود، خواستار انتقال مهارتهای حفظ و بازیابی این نسخ خطی قدیمی شد.
شایان ذکر است، دانشگاه نواکشوت بزرگترین دانشگاه رسمی کشور موریتانی به شمار میآید که در سال 1981 میلادی تأسیس شد. این دانشگاه دارای چهار دانشکده است و حدود 400 استاد و 16000 دانشجو در آن مشغول به تعلیم و تدریس هستند.