کد خبر: 2778846
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۹
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران:

استانداری نهایت همکاری جهت ترویج فرهنگ زکات را دارد

گروه اجتماعی: معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران اظهار کرد: در جای جای استان ما این آمادگی را از دهیاری تا شورای شورا داریم و آماده‌ایم که نهایت همکاری را در ترویج فرهنگ زکات داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، علیرضا یونسی، معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، 8 بهمن ماه 93 در همایش فریضه عظیم زکات که در سالن الغدیر ساری برگزار شد، ‌درباره راهکارهای به امر زکات گفت: اولین همکاری ما در استانداری این است که همه توان  و امکانات را برای ترویج فرهنگ زکات بکار گیری کنیم.

وی افزود: ما باید با زبان عقل و دل به گونه‌ای به فریضه زکات بپردازیم که برای همه مردم به عنوان یک امر مقبول عقلی و شرعی نهادینه شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، تصریح کرد: باید برای ترویج فرهنگ زکات از همه زبان‌ها به ویژه زبان هنر و شخصیت‌هایی که مورد اعتماد و اعتبار مردم هستند از قبیل ورزشکاران، هنرمندان و.. بهره گیری شود.

وی افزود: باید مردمی کردن این فرهنگ از قشر خاص بیرون رود و از ابزار رسانه‌ای مجازی، دیداری، نوشتاری و گفتاری و علی‌الخصوص، علما، اندیشمندان و فرزانگان بهره‌گیری شود.

یونسی با بیان اینکه مردم ما سال‌ها برای رفتن به حج در نوبت قرار می‌گیرند، اظهارکرد: مسئله زکات باید ریشه‌ای و زیر بنایی پرداخته شود و با برنامه‌ریزی به همه اقشار و صنوف جامعه را دربر گیرد.

وی با بیان اینکه موارد مصرف زکات باید برای مردم شفاف شود، افزود: فتوای مقام معطم رهبری مبنی بر اینکه زکات هر شهر در همان شهر به مصرف برسد از شاهکارهایی است که اگر خوب به این موضوع توجه شود استقبال بی‌نظیر زکات را به همراه خواهد داشت.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران اظهار کرد: باید سازوکار دریافت زکات به گونه‌ای باشد تا مردم به آسان‌ترین روش به پرداخت این فریضه بپردازند.

وی افزود: در جای جای استان ما این آمادگی را از دهیاری تا شورای شورا داریم و آماده‌ایم که نهایت همکاری را در ترویج فرهنگ زکات داشته باشیم.

captcha