کد خبر: 2797091
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۴

مساجد نقش مؤثری در تداوم انقلاب اسلامی داشتند

گروه اجتماعی: مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر هرمزگان با اشاره به نقش مساجد در شکل گیری و پیروزی انقلاب، گفت: همان گونه که مساجد پایگاه اصلی انقلاب بودند امروز نیز برای تداوم آن، نقش محوری دارند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قران(ایکنا)از هرمزگان، حجت‌الاسلام احمد پهلوانی، مسئول کمیته مساجد ستاد دهه فجر هرمزگان روز گذشته، 12 بهمن در نشست خبری در بندرعباس، از اعطای مجوز تأسیس 307 کانون فرهنگی ـ هنری به مساجد استان در ایام الله دهه فجر خبر داد.
وی گفت: واریز 11 میلیون ریال سرانه به حساب 307 کانون جدیدالتأسیس و خرید و اهدا تجهیزات به کانون‌ها و کتابخانه‌های مساجد با اعتباری بالغ بر 400 میلیون ریال از شاخص ترین برنامه دهه فجر این کمیته است.
پهلوانی واریز سرانه مرحله سوم به حساب 225 کانون فرهنگی ـ هنری، برگزاری ستاد دهه فجر در 832 کانون فرهنگی ـ هنری متشکل از امام جماعت، هیئت امنا مسجد، مدیر کانون، فرمانده پایگاه بسیج و مسئول هیئت مذهبی با هدف اجرایی برنامه‌های محتوایی در جشن‌های پیروزی انقلاب را از دیگر برنامه‌ها برشمرد.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد هرمزگان افزود: اهدا ثواب طرح تلاوت نور در بیش از یکهزار مسجد به روح امام راحل(ره) و شهدا، برگزاری جشن‌های دهه فجر در سطح کانون‌ها همراه با برنامه های متنوع فرهنگی هنری بخش دیگری از برنامه‌های کمیته مساجد است.
وی، برگزاری سومین جشنواره سرود رضوی روستاهای کشور به میزبانی کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(عج‌) روستای کردر شهرستان میناب و اکران جشنواره مردمی فیلم عمار در کانون‌های فرهنگی ـ هنری شهری و روستایی استان را از دیگر برنامه ها ذکر کرد.
پهلوانی اضافه کرد: اعلام فراخوان جشنواره های سرود و تئاتر مساجد شهرستان میناب، برگزاری همایش نقش زنان در انقلاب و تجلیل از بانوان انقلابی در میناب، دیدار مسئولان واحدهای خواهران کانون ها از خانواده های شهدا و غبارروبی و عطر افشانی مزار شهدای استان از مهمترین برنامه های کمیته مساجد ستاد دهه فجر است.

وی، راه اندازی تور انقلاب(از مسجد تا مسجد) با هدف آشنایی مردم با حال و هوای استان هرمزگان در ایام انقلاب و مبارزین انقلاب در استان، برگزاری گفتمان های دینی با موضوع انقلاب و نقش رهبری پیامبرگونه امام(ره) و وحدت و همدلی مردم و برگزاری محافل انس با قرآن و جشن های پیروزی انقلاب در بقاع متبرکه را از دیگر برنامه‌ها معرفی کرد.

captcha