به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، گلعلی بابایی، داور جشنواره ادبی شهید غنیپور گفت: تفاوتی که این جشنواره با سایر فضاهای ادبی مشابه دارد این است که از بطن جامعه برآمده و مسجد خاستگاه اولیه آن است.
وی با تاکید بر اینکه پایهگذاران این جشنواره افرادی مردمی بودند، اظهار کرد: دستاندرکاران اصلی جشنواره کتاب سال شهید حبیب غنیپور کسانی هستند که نوشتن را از مسجد شروع کرده و آموزش دیدهاند و حال و هوای این جشنواره همچنان مردمی باقی مانده است.
بابایی اضافه کرد: عدم تکلف، برگزاری خودجوش و خوداتکایی جشنواره ادبی شهید غنیپور از نکات مهمی است که میتوان درباره این رویداد فرهنگی به آن اشاره کرد.
این نویسنده همچنین گفت: آثاری که به دست ما رسیده، نوشتههای خوبی است و میتوان امیدوار بود که مانند دورههای گذشته شاهد کشف استعدادهای جوان و جریانسازی ادبی باشیم.
وی به دورههای پیشین این جشنواره نیز اشاره کرد و افزود: آثار چند نفر از نویسندههای مطرح کشورمان در جشنواره شهید حبیب غنیپور معرفی و مطرح شده و این روند را میتوان برای خلق آثار ادبی ارزشمند کشور مثبت ارزیابی کرد.
گفتنی است، امسال چهاردهمین دوره جشنواره کتاب سال شهید غنیپور برگزار میشود. این رویداد فرهنگی، از دستاوردهای نویسنده فقید امیرحسین فردی است. این جشنواره تنها جایزهای است که مراسم پایانی آن در مسجد برگزار شده و برگزیدگانش جوایز خود را از خانواده شهدای جنگ دریافت میکنند.