مصطفی عباسیمقدم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برگزاری نشست دو روزه کارشناسان قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور، گفت: این نشست از روز گذشته، 13 بهمن ماه در محل معاونت فرهنگی و دانشجویی وزات بهداشت آغاز شده است و تا بعد از ظهر امروز 14 بهمن ماه ادامه خواهد داشت.
عباسیمقدم افزود: روز اول این نشست به معرفی برنامههای کلان مرکز قرآن و عترت و معاونت فرهنگی توسط محمدرضا داوودآبادی، معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت اختصاص یافت. در ادامه آن نیز دیدگاههای کارشناسان مطرح شد و پس از آن نیز رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت به معرفی برنامههای قرآنی این مرکز پرداخت.
وی افزود: در ادامه این نشست کارشناسان نیز دیدگاههای خود را در زمینه ساختار قرآنی دانشگاهها از لحاظ نیروی انسانی و برنامههای قرآنی دانشگاهها به بحث گذاشتند. همچنین در مورد برنامههای قرآنی آینده این مرکز نیز بحث شد.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اظهار کرد: در این نشست سه کمیته فعال شد که یکی از این کمیتهها کمیته فعالسازی کانونهای قرآن و عترت است که جلساتی را در راستای فعال سازی بیشتر کانونهای قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشوربرگزار خواهند کرد.
عباسیمقدم دومین کمیته تشکیل شده را کمیته پیگیری برنامههای کمیسیون پژوهش و آموزش عالی در نظام سلامت عنوان و بیان کرد: سومین کمیته هم کمیته جشنواره است که در آن برخی از کارشناسان مراکز قرآن و عترت دانشگاهها برای بررسی آییننامه جشنواره جمع شده و دیدگاههای خود را مطرح میکردند.
وی خاطرنشان کرد: در روز دوم این نشست نیز که امروز 14 بهمنماه برگزار شد، آموزش و توجیهی سامانه فرابر در دستور کار قرار گرفت. سامانه فرابر یک سامانه ارزیابی مستمر فعالیتهای فرهنگی دانشگاهها است، این سامانه بسیار پر دامنه و فعال است و ظرفیت بالایی دارد و کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به طور کامل با آن آشنا باشند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در پایان یادآور شد: این نشست که با حضور 45 نفر از کارشناسان مراکز قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار شد تا بعد از ظهر امروز 14 بهمنماه در معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت ادامه دارد.