کد خبر: 2804011
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶
همزمان با دهه فجر انجام گرفت؛

برگزاری محافل انس با قرآن در خانه‌های قرآن شهری و روستایی استان مرکزی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محافل انس با قرآن کریم در خانه‌های قرآن شهری و روستایی استان مرکزی در حال برگزاری است.

حسین محمدی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: همزمان با سی‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، محافل انس با قرآن توسط خانه‌های قرآن شهری و روستایی استان مرکزی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به خانه‌های قرآن امام سجاد(ع)، بشری، هدایت، ولایت و چهارده معصوم(ع)، عنوان کرد: آن خانه‌های قرآن محافل انس با قرآن را از 11 تا 15 بهمن‌ماه در مساجد روستاهای کلوان، بازرجان، نخجیروان، تلخاب و محسن‌آباد برگزار می‌کنند.

محمدی با تأکید بر اینکه برنامه‌های فوق به همت دارالقرآن استان مرکزی در حال برپایی است، عنوان کرد: این محافل با همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مرکزی و در خانه‌های قرآن شهری و روستایی تشکیل می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مرکزی بیان کرد: همچنین خانه‌های قرآن دارالنور، حضرت معصومه(س) و حضرت موسی بن جعفر(ع)، محافل انس با قرآن را 16 بهمن ماه در مساجد روستاهای کارجان، لکان و تقلیدآباد برگزار می‌کنند.

محمدی با اشاره به محافل انس با قرآن خانه‌های قرآن بیت‌الهدایه، کوثر نور، کوثر و امام حسن مجتبی(ع)، افزود: آنها نیز محافل معنویشان را از 17 تا 20 بهمن‌ماه در مساجد روستاهای غینرجه، نراق، باغ برآفتاب و آوه برپا می‌کنند.

وی تأکید کرد: برگزاری این محافل انس با قرآن در خانه‌های قرآنی شهری و روستایی تنها بخشی از برنامه‌های ایام دهه فجر اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان مرکزی است.

captcha