وحید خلیلی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با اشاره به برگزاری چهارمین دوره مسابقه سراسری وبلاگنویسی نماز به میزبانی چهارمحال و بختیاری به تشریح نقش اصلی این استان در برگزاری این همایش پرداخت.
وی افزود: دبیرخانه مرکزی، میزبانی فرایند کلی و مدیریت این مسابقه ملی در استان چهارمحال و بختیاری است که با پیشگامی ستاد اقامه نماز استان و با یک برنامهریزی جامع برای دومین سال متوالی با همکاری مؤثر دستگاههای زیربط در سطح مطلوبی برگزار میشود.
خلیلی با اشاره به مشارکت جهاد دانشگاهی در برگزاری چهارمین دوره وبلاگنویسی نماز، اظهارکرد: جهاد دانشگاهی خواجهنصیر تهران بهمنظور برگزاری مؤثرتر چهارمین دوره این مسابقه در کنار ستاد اقامه نماز کشور قرار گرفت در همین راستا ستاد اقامه نماز استان نیز خواستار فعالیت جهاد دانشگاهی واحد استان به عنوان کمیته هماهنگی این مسابقه ملی شد.
به گفته وی، ستاد اقامه نماز استان در برگزاری سومین دوره مسابقه ملی وبلاگ نویسی نماز بسیار موفق عمل کردند به طوری که میزان شرکت کنندگان به طور چشمگیری افزیش یافت که امید است امسال با همراهی جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی نه تنها آمار شرکتکنندگان افزایش یابد بلکه از نظر علمی نیز مسابقه در سطح مطلوبتری برگزار شود.
وحید خلیلی اردلی که خود سابقۀ طولانی در وبلاگنویسی و تحقیق و پژوهش در فضاهای مجازی دارد، با اشاره به نفوذ دنیای پیچیده و گسترده سایبری و فضای مجازی در سطوح مختلف زندگی امروزی، اظهار کرد: این نفود بقدری است که با احتیاط باید آن را فضای مجازی بنامیم.
به گفته سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان، امروزه فضای مجازی یک واقعیت اثرگذار در تمام مناسبات اجتماعی است و غفلت از آن به هیچ روی توجیه پذیر نیست.
وی فضای مجازی را از مدرنترین ابزار نوشتمانی بشر امروز دانست و گفت: بشر، نوشتن را از روی شن و ماسه آغاز کرده تا امروزه که نوشتن در امکانات مجازی به فوریترین و وسیعترین شکل نوشتن تبدیل شده است، از طرف دیگر لزوم پرداختن به ترویج و گسترش جذابتر و بهروزتر معارف دینی هم بر کسی پوشیده نیست بر همین اساس وبلاگنویسی نماز را باید اینگونه تعبیر کنیم که: مدرنترین ابزار نوشتمانی بشر در اختیار نشر معارف برترین شکل گفتوگوی عالم (نماز) قرار میگیرد.
خلیلی با بیان اینکه براساس تحقیقات و پژوهشهای انجام شده بیش از 80 درصد از کاربران اینترتنی را جوانان و نوجوانان تشکیل میدهند، افزود: اکنون وظیفه متولیان امر فرهنگ است که برای خدمت رسانی و راهنمایی این طبقه وسیع جامعه بخش قابل توجهی از فضای مجازی را به بسط و معرفی مبانی معرفتی قرآن و نماز اختصاص دهند.
وی ایجاد حس رقابت سالم، کمک به رونق وبلاگنویسی دینی و معرفتی، نشر و بسط معارف دینی به ویژه نماز و قرآن، ایجاد فضاهای امن و امیدبخش برای مخاطبان و کاربران اینترنتی، معرفی علمی و تخصصی نماز در فضای مجازی، ایجاد فضاهایی مستند و پژوهش محور در اینترنت در حوزه نماز و معارف دینی را از اهداف اصلی این رویکرد هنری، علمی اسلامی برشمرد.
خلیلی بیان کرد: همه دستگاههای اجرایی و غیراجرایی استان چهارمحال و بختیاری در راستای برگزاری هرچه بهتر این مسابقه ملی دخیل و کمکرسان هستند؛ همچنین نماینده ولی فقیه در استان و استاندار نیز بهطور جدی، فرایند برگزاری مسابقه را رصد، هدایت و راهبری میکنند.
وی افزود: کمیتههای چهارگانه پشتیبانی، علمی، اطلاعرسانی و هماهنگی این مسابقه سراسری به ترتیب بر عهده معاونت برنامهریزی استانداری، تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و جهاددانشگاهی استان است که با هدایت ستاد اقامه نماز استان به عنوان دبیرخانه مرکزی این مسابقه ملی برای برگزاری چهارمین مسابقه وبلاگنویسی فعالیت دارند.
به گفته رئیس کمیته هماهنگی چهارمین مسابقه ملی وبلاگنویسی نماز، هماکنون بیش از سه هزار و 700 وبلاگ به دبیرخانه این مسابقه ارسال شده است که پیشبینی میشود تا پایان مهلت ثبت نام آمار وبلاگهای ارسال شده به دبیرخانه به طور بیسابقهای افزایش یابد.
به گزارش ایکنا، فرم ثبت نام در چهارمین دوره مسابقات سراسری وبلاگ نویسی نماز در نشانی الکترونیکیhttp://chb-namaz.ir برای علاقه مندان به شرکت در این دوره از مسابقات قابل دسترسی است.