کد خبر: 2820212
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۸

اعلام اولویت‌های جدید حج تمتع در خراسان‌شمالی

گروه اجتماعی: رئیس سازمان حج و زیارت خراسان ‌شمالی از اعلام اولویت‌های جدید حج تمتع در استان خبر داد.

جواد شاد، رئیس سازمان حج و زیارت خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: به سبب عدم تکمیل ظرفیت حج تمتع سال آینده در استان، اولویت‌های جدید تا تاریخ 20 اسفند ماه سال 84 می‌توانند برای ثبت‌نام در کاروان‌ها اقدام کنند.
وی با ذکر اینکه هم‌اکنون 20 درصد از ظرفیت حج تمتع سال آینده در استان خالی است، ادامه داد: طی روزهای گذشته زائرین دارای اسناد حج تمتع تا 15 اسفند ماه سال 84 در اولویت ثبت‌نام بودند.
شاد گفت: اگر طی مهلت یک هفته، ظرفیت کاروان‌های حج تمتع استان تکمیل نشود، این سازمان از اولویت‌های بعدی برای ثبت نام دعوت می‌کند.
وی افزود: سهمیه اعزام زائرین برای حج تمتع سال آینده در مقایسه با سهمیه سال جاری 25 درصدکاهش یافته که این کاهش به سبب این است که در بازه زمانی سال 84 متقاضی برای ثبت نام حج تمتع در استان کمتر بوده است.
شاد با بیان اینکه سال آینده 533 نفر از استان به حج تمتع اعزام می‌شوند، افزود: طی سال جاری 800 نفر از استان در قالب زائرین و دست‌اندرکاران به حج تمتع اعزام شدند.
وی ادامه داد: طی امسال زائرین می‌توانند همانند سال‌های گذشته علاوه بر ثبت‌نام حضوری در کاروان‌ها، در صورت تمایل با مراجعه به نشانیwww.haj94.haj.ir   به صورت غیرحضوری در کاروان‌ها ثبت نام کنند.
وی با بیان این که هزینه حج تمتع سال آینده بین 80 تا 100 میلیون ریال است، گفت: هزینه این سفر از زائرین طی دو قسط، مقداری در همان ابتدای ثبت‌نام و مابقی نیز طی نیمه دوم فروردین ماه سال آینده دریافت می‌شود.

captcha