کد خبر: 2820236
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰
در نشست خبری مدیر کل اوقاف ایلام اعلام شد؛

برپایی محافل قرآنی در دهه فجر تا نورافشانی آسمان بقاع متبرکه ایلام

گروه اجتماعی: حجت‎‌الاسلام کاروند در نشست با خبرنگاران رسانه‌ها در دهه مبارک فجر از اجرای برنامه‌های مختلف نظیر برپایی محافل انس با قرآن و نورافشانی آسمان ۱۵ بقعه متبرکه به مناسبت این ایام در ایلام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‎‌الاسلام محمد کاروند، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام امروز، 18 بهمن‌ماه در نشست با خبرنگاران رسانه‌ها به مناسبت دهه مبارک فجر، اظهار کرد: در شب 22 بهمن و در گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی مراسم جشن انقلاب در بقاع متبرکه استان برگزاری می‌شود.
نور‌افشانی آسمان 15 بقعه متبرکه
وی با اشاره به اینکه در این مراسم برای اولین بار مراسم نور‌افشانی در آسمان 15 بقعه شاخص استان برگزار می‌شود، گفت: در این جشن‌ها، خطبا و سخنرانان برجسته استان و اعزامی به تبیین و تشریح حقایق انقلاب برای عموم مردم به‌ویژه نسل جوان می‌پردازند.
برپایی محافل قرآنی در نقاط مختلف ایلام
حجت‎‌الاسلام کاروند همچنین به اجرای برنامه‌های قرآنی در اماکن و بقاع متبرکه استان به مناسبت دهه مبارک فجر اشاره کرد و افزود: در این ایام محافل انس با قرآن در نقاط مختلف استان برگزار می‌شود که مهم‌ترین این مراسم محفل قرآنی در شهرستان ملکشاهی است که با حضور قاری بین‌المللی کشورمان استان حمید شاکرنژاد برپا می‌شود.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام با بیان اینکه این محفل معنوی 20 بهمن‌ماه در مصلای شهرستان ملکشاهی برگزار می‌شود، گفت: در این مراسم که با همکاری دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار خواهد شد مربیان طرح حفظ و حافظان این شهرستان تجلیل می‌شوند.
اجرای موفق طرح تربیت حفاظ قرآنی در ایلام
وی در ادامه به فعالیت 120 مربی در طرح حفظ قرآن و 5 هزار قرآن‌آموز در این استان اشاره و بیان کرد: تا کنون 36 مربی برای شرکت در دوره‌های آموزشی در دو مرحله به شهر مقدس قم اعزام شده‌اند.
حجت‎‌الاسلام کاروند با بیان اینکه پس از 3 سال از اجرای طرح تربیت حفاظ قرآنی در استان استعداد‌های نابی در بین قرآن‌آموزان شناسایی شده‌اند، گفت: در مناطق مختلف استان این طرح با استقبال خوب علاقه‌مندان به قرآن روبرو شده است.
ایجاد مراکز فرهنگی-قرآنی در بقاع متبرکه
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در ادامه از ایجاد مرکز فرهنگی-قرآنی در بقاع متبرکه این استان خبر داد و اظهار کرد: در بیشتر بقاع متبرکه، این مرکز به منظور اجرای برنامه‌های تبلیغی، قرآنی و ترویج آموزه‌های این کتاب آسمانی راه‌اندازی شده که در آینده در همه بقاع متبرکه سراسر استان راه‌اندازی می‌شود.
وی در ادامه به سایر فعالیت‌های این اداره کل در استان ایلام اشاره کرد و گفت: امسال 190 مبلغ دینی در مناسبت‌های مختلف از جمله طرح آرامش بهاری، نشاط معنوی، ضیافت الهی و سوگواره یاس نبوی به استان جهت ترویج و گسترش مباحث دینی اعزام‌شده‌اند.
صدور سند مالکیت برای 215 موقوفه در ایلام
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در ادامه با اشاره به اینکه از اول انقلاب تاکنون 215 سند مالکیت برای بقاع و اماکن مذهبی استان صادرشده است، افزود: از این تعداد 80 مورد در 10 ماه گذشته صورت گرفته است.
حجت‎‌الاسلام کاروند با تأکید بر اینکه صدور سند مالکیت برای اماکن مذهبی از هرگونه تصرف غیرقانونی جلوگیری می‌کند، گفت: هم‌اکنون 142 مورد تقاضای ثبت و صدور سند برای اماکن مذهبی استان در دست اقدام است.
وی با بیان اینکه مستندات موجود در ثبت‌ اسناد و شهرت محلی مدارکی هستند که می‌توان با استفاده از آنها موقوفات قدیم را احیا کرد، گفت: اگر مردم از برکات وقف آگاهی کافی پیدا کنند، قطعاً به این مقوله مهم احترام می‌گذارند و در این میان رسانه‌ها باید برکات وقف را برای مردم تشریح کنند.
راه‌اندازی ادارات اوقاف در 3 شهرستان
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در پایان از تلاش و پیگیری برای راه‌اندازی ادارات اوقاف و امور خیریه در شهرستان‌های دهلران، چرداول و مهران در سال آینده خبر و تصریح کرد: از مسئولان و فرمانداران شهرستان‌های مذکور تقاضا داریم همکاری لازم را با این اداره کل داشته باشند.

captcha