کد خبر: 2820308
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۶
پناهی خبر داد:

رشد ۱۰۰ درصدی شرکت‎کنندگان در برخی رشته‏‎های مسابقات قرآن مرکز ابهاد نسبت به گذشته

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت، امداد و درمان نزاجا(ابهاد) گفت: میزان حضور در مسابقات قرآن نسبت به سال‌‌های گذشته در برخی از رشته‌ها چون مفاهیم پایوران و قرائت خانواده‌ها از رشد ۱۰۰ درصد برخوردار بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین پناهی، رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت، امداد و درمان نزاجا(ابهاد) در مراسم تجلیل از حدود 100 چهره‌ قرآنی ابهاد و محفل انس با قرآن کریم که امروز، 18 بهمن‌ماه در اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش برپا شد، به سخنرانی پرداخت.

وی با بیان آیه « إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یِهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ وَیُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ الَّذِینَ یَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا کَبِیرًا» گفت: یکی از محوری‌ترین و اولی‌ترین فعالیت‌های عقیدتی ـ سیاسی ارتش و به تبع آن بخش عقیدتی ـ سیاسی اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا فعالیت‌های قرآنی است.

پناهی با بیان گزارش مختصر فعالیت‌های قرآنی اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا، ادامه داد: یکی از این فعالیت‌های قرآنی یگان‌ها با آن درگیر هستند برپایی مسابقات قرآن در سطح کارکنان پایور، وظیفه، بانوان شاغل، خانواده‌ها و فرزندان آنان در طول سال 93 بوده است.

رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت و درمان نزاجا عنوان کرد: در مسابقات قرآن در سطح کارکنان پایور و وظیفه 195 نفر شرکت‎کننده داشتیم که 45 نفر به مسابقات منطقه‌ای اعزام شدند. چنان‎که نفر اول رشته تحقیق در سطح نیروی زمینی  حبیب‌زاده از بیمارستان قزوین است که به مسابقات آجا اعزام می‌شوند و در رشته حفظ 20 جزء هم در سطح کارکنان وظیفه ستوان وظیفه محمود حسین زهی از بیمارستان زاهدان بوده است که نفر اول در سطح نیروی زمینی بودند که به مسابقات ارتش اعزام می‌شود.

حضور 150 نفر از بانوان شاغل در مسابقات قرآن

پناهی بیان کرد: در مسابقات قرآن در سطح خانواده‌ها نیز 70 نفر شرکت‌کننده داشتیم که 17 نفر به مسابقات منطقه‌ای اعزام شدند و در حفظ کل همسران نیز نفر دوم داشتیم و در مفاهیم و حفظ پنج جزء همسران نیز رتبه نخست داشتیم.

وی با اشاره به اینکه در رشته قرائت فرزندان نیز نفر دوم در سطح منطقه‌ای به خانواده‌های نیروی زمینی اختصاص داشت، عنوان کرد: در بخش بانوان شاغل نیز 150 نفر شرکت کننده در مسابقات قرآن داشتیم که 50 نفر به مسابقات نیروی زمینی اعزام شدند و 27 نفر به مسابقات ارتش و در نهایت 10 نفر رتبه آوردند که در مسابقات نیروهای مسلح حضور پیدا می‌کنند.

رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت و درمان نزاجا ادامه داد: در مسابقات حدیث نیز 60 نفر در مرحله مقدماتی شرکت‌کننده داشتیم که 25 نفر به مسابقات نیروی زمینی اعزام شدند و دو نفر از میان بانوان شاغل و همسران در سطح ارتش رتبه کسب کردند.

برگزاری سومین دوره تجلیل از چهره‌های قرآنی اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا

پناهی با تأکید بر اینکه این مراسم سومین دوره تجلیل از چهره‌های قرآنی اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی را شاهد هستیم، اضافه کرد: میزان رشد نسبت به سال‌‌های گذشته در برخی از رشته‌ها چون مفاهیم پایوران و قرائت خانواده‌ها، 100 درصد بوده است و در رشته قرائت بانوان و پایوران و حفظ 10 جزء تا حفظ کل، 50 درصد رشد داشته‌ایم.

وی ادامه داد: امسال طرح حفظ جزء 30 نیز در تمامی بیمارستان‌های نزاجا آغاز شد که امروز در این مراسم از 42 نفر از آنان تجلیل به عمل می‌آید.

پناهی با اشاره به افرادی که در این مراسم تجلیل می‌شوند، بیان کرد: در رشته مفاهیم 17 نفر، رشته حدیث 3 نفر، رشته قرائت 17 نفر، حفظ تا پنج جزء 26 نفر، حفظ جزء سی‌ام 42 نفر، رشته حفظ پنج تا 10 جزء پنج نفر و رشته حفظ 10 جزء تا حفظ کل 15 نفر که مجموعاً 84 نفر می‌شود.

رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت و درمان نزاجا عنوان کرد: از این 84 نفر؛ 22 نفر کارکنان پایور آقا، 31 نفر بانوان شاغل و 23 نفر نیز خانواده‌ها هستند و 27 نفر هم در دوره تربیت مربی حضور داشتنند که موفق به نمره قبولی شدند که مدرکش امروز اعطا می‌شود.

وی گفت: 12 نفر از چهره‌های قرآنی امروز در سطح آجا رتبه دارند و 23 نفر در سطح نیروی زمینی ارتش توانسته‌اند رتبه کسب کنند.

بهره‌مندی از 113 مربی در کلاس‌های قرآن

پناهی تأکید کرد: فعالیت‌های دیگری غیر از مسابقات قرآن در اداره بهداشت و درمان داشته‌ایم که از جمله آن کلاس‌های قرآنی است که در سطح سه پایوران 16 کلاس، سطح دو پایوران 92 کلاس، کارکنان وظیفه جمعاً 52 کلاس و بیش از 13 هزار ساعت آموزش قرآنی در سال 93 خواهیم داشت.

وی با اشاره به حضور 113 مربی قرآن در مجموعه اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا، تأکید کرد: برنامه‌های دیگری که دراولویت است طرح تلاوت نور است که شنبه‌ها بین الصلاتین یک صفحه از قرآن تلاوت می‌شود و محافل انس با قرآن در تمام بیمارستان‌ها اجرا می‌شود.

رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت و درمان نزاجا با اشاره به برگزاری دوره تربیت مربی قرآن با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، ادامه داد: 27 نفر از بانوان که در مجمع قرآنی بانوان مشغول هستند برای آنان نیز این دوره برگزار شده است. همچنین در کوی سازمانی مولی الموحدین و شعبانیه نیز جلسات قرآن و آموزش به صورت مداوم و هفتگی برقرار است.

وی با اشاره به برگزاری طرح حفظ جزء 30 در تمامی بیمارستان‌ها، عنوان کرد: مسابقه مقاله‌نویسی از مفاهیم قرآنی نیز طی دو تا سه مرحله انجام شده است. همچنین طرح تدبر با قرارگیری فرم یک سوره از جزء سی‌ام قرآن در هر ماه در اختیار متقاضیان نیز از دیگر طرح‌های اجرا شده است.

پناهی در پایان از تهیه و توزیع نرم‌افزار‌های قرآنی که به ادارات عقیدتی ـ سیاسی‌ داده می‌شود، تأکید کرد: این‌ها نمونه‌ای از فعالیت‌های اداره عقیدتی ـ سیاسی اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش بود.

captcha