کد خبر: 2831614
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱

۳۱ تیر ۹۴؛ مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی گیلان

گروه اجتماعی: مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان گفت: اصحاب رسانه می‌توانند تا تاریخ ۳۱ تیرماه سال ۹۴ آثار خود را به دبیرخانه جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در مطبوعات و خبرگزاری‌های کشور به میزبانی گیلان ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، فیروز فاضلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان روز گذشته، 20 بهمن در جمع کارشناسان و اعضای ستاد برگزاری جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در مطبوعات و خبرگزاری‌های کشور، اظهار کرد: استان ولایت‌مدار گیلان افتخار میزبانی جشنواره ملی جلوه‌های فرهنگ رضوی در مطبوعات و خبرگزاری‌ها را از مجموعه برنامه‌های سیزدهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) بر عهده دارد.

این مسئول فرهنگی با اشاره به برگزاری پنجمین جشنواره جلوه‌های فرهنگ رضوی در مطبوعات و خبرگزاری‌های استان، گفت: اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی، هنری و مذهبی ویژه امام رضا(ع) در حوزه رسانه و تقدیر از تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر رسانه‌ای مرتبط با فرهنگ رضوی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: در سال جاری بخش خبرگزاری نیز به جشنواره اضافه شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه آثار منتشر شده در مطبوعات و خبرگزاری‌ها در بخش‌های مقاله، مصاحبه، خبر، تیتر، سرمقاله، یادداشت، عکس و گزارش در دوره زمانی اول شهریورماه 93 تا 25 تیرماه 94 می‌تواند در جشنواره شرکت داده شوند، تصریح کرد: اصحاب رسانه می‌توانند تا تاریخ 31 تیرماه سال 94 آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره دارای حساسیت‌های بسیاری است، گفت: معرفی هیات داوران با انتخاب و نظارت معاونت امور مطبوعات و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می‌شود.
فاضلی خاطرنشان کرد: علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط حضور در جشنواره به پرتال اطلاع‌رسانی جشنواره به آدرس gilan.shamstoos.ir مراجعه کنند.

وی افزود: ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره از طریق پست و همچنین تکمیل فرم الکترونیکی در سایت جشنواره به آدرس gilan.shamstoos.ir با ذکر نام، مشخصات و شماره تماس نشریه و خبرگزاری امکان‌پذیر است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان تصریح کرد: اختتامیه جشنواره ملی جلوه‌های فرهنگ رضوی در مطبوعات و خبرگزاری‌ها از سری برنامه‌های سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) به مناسبت میلاد با سعادت عالم آل محمد(ص)، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) و همزمان با دهه کرامت 29 مرداد سال 94 در رشت برگزار می‌شود.

captcha