به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، کتاب «وجود آسمانی» صبح امروز، 21 بهمنماه در مراسمی با حضور حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی قاضیعسکر، نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی و ابوذر ابراهیمیترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حسینیه الزهرا(س) این سازمان رونمایی شد.
این کتاب به قلم حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم حسینی، عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به رشته تحریر درآمده است، با توجه به هجمه شدید غرب به جمهوری اسلامی ایران در موضوعات گوناگون به ویژه در رابطه با جایگاه و حقوق زنان در ایران و لزوم انتشار دیدگاه مترقی اسلام در این حوزه و نیز عدم وجود کتابی جامع به زبان فارسی در این راستا، اداره کل امور زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را بر آن داشت تا کتابی با این موضوع به نگارش درآورده و منتشر کند.
اثر یادشده به همت اداره کل زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با هدف آشنایی افراد خارج از کشور با اندیشه امام خمینی در جریان انقلاب اسلامی ایران در حوزه زنان، به زبان انگلیسی چاپ شده است.
معصومه محمدی و ایوب دهقانکار مترجمان انگلیسی این کتاب هستند که از سوی انتشارات بینالمللی الهدی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منتشر شده است.
نویسنده در این کتاب به تبیین منزلت، حقوق، جایگاه و وظایف زنان در ساحتهای گوناگون فردی، خانوادگی و اجتماعی از دیدگاه اسلام و با استفاده از آرا و نظریات دو فقیه بزرگ معاصر یعنی امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و آیتالله سیدعلی حسینیخامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران پرداخته است.
مؤلف در کتاب «وجود آسمانی» معتقد است؛ این دو فقیه برجسته توانستهاند در عصر غربت اسلام، انقلاب بزرگ فرهنگی اسلامی را رهبری و هدایت و با استکبار جهانی و تهاجم فرهنگی خانمان برافکن، مبارزه و نظام حقوقی سیاسی مبتنی بر اسلام را بنا کنند. همچنین در این کتاب از اندیشههای متفکرانی چون استاد شهید آیتالله مرتضی مطهری استفاده شده است.
یادآور میشود، این کتاب با رویکرد بینالمللی بوده و در حال حاضر ترجمه آن در 200 صفحه مشتمل بر یک پیشگفتار و 3 فصل با عناوین منزلت زن، حقوق و تکالیف و نقش تاریخی زن به زبان انگلیسی به چاپ رسیده است و ترجمه آن به سایر زبانها هم در دستور کار سازمان فرهنگی و ارتباطات اسلامی است.
چالشهای غرب در مسئله حقوق زن و مرد، خاستگاه و مبانی جنبشهای فمینیستی، پارادوکس فمنیسم اسلامی، برابری در ارزشهای انسانی و تفاوت در وظایف اختصاص، حقوق و وظایف و شئونات زن در خانواده، حقوق و وظایف زن در اجتماع، ایفای نقش یکسان در پیشرفتهای علمی و اجتماعی، مشارکتدهی زنان در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی، برابری زن و مرد در برابر قانون و ... از جمله عناوینی است که در این کتاب به آنها پرداخته میشود.