کد خبر: 2832710
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۸
مهم‌ترین رویدادهای سیاسی هفته/

سخنان صریح رهبر انقلاب درباره مذاکرات/ سی‎و‎ششمین حضور در جشن انقلاب

گروه سیاسی: سخنان صریح رهبر معظم انقلاب درباره مذاکرات هسته‌ای، ۲۲ بهمن و حماسه‌ای دیگر و سخنرانی رئیس جمهور در یوم‌الله ۲۲ بهمن از جمله رویدادهای مهم سیاسی در هفته جاری بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مهم‎ترین رویدادهای سیاسی هفته جاری به شرح ذیل است:

نامه ظریف به بان کی مون درباره اسلام‌هراسی

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه در نامه‌ای به بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد توجه وی را به نمادهای فراگیر و بسیار آزاردهنده اسلام‌هراسی که پس از اقدامات تروریستی اخیر تشدید شده‌اند، جلب کرد.
در بخشی از این نامه آمده است: آدم‌کشی‌های غیر قابل توجیه توسط اعضا یک گروه تروریستی خشن و بدنام که دلیل وجودی و علل ظهور آنها به مثابه یک کنشگر در منطقه ما بر همگان آشکار است، توسط مسلمانان در سراسر جهان به شمول دولت‌ها، نهادها و مقامات مذهبی، جامعه مدنی و شخصیت‌های برجسته، به گونه‌ای صریح و بی‌ابهام محکوم شده است.
وزیر امور خارجه در ادامه این نامه یادآور شد: نگرانی ما در جمهوری اسلامی ایران و در دنیای اسلام، شیوع دوگانگی معیار در قبال دفاع از اصل « آزادی بیان» است که از احترام جهان‌شمول برخوردار است.
در بخش دیگری از نامه ظریف آمده است: با عنایت به توانایی‌های نهادی سازمان ملل متحد و نیز این واقعیت که به عنوان دیپلمات چند جانبه‌ای که هنوز به ظرفیت‌های قابل توجه این سازمان باور دارد، همچنان امیدوارم که ملل متحد و ظرفیت‌ها و سازوکار های آن را بتوان برای تاثیرگذاردن بر موضوعی با اهمیت و آثار و عواقب بین‌المللی بکار گرفت.
همچنین ظریف اعلام کرد: اخیرا در پیامی که افتخار دارم متن آن را ضمیمه این نامه کنم، آیت‌اللّه خامنه‌ای در شروع گفت‌وگو با جوانان در غرب پیرامون این موضوع بسیار مهم پیشگام شدند.

19 و 20 اسفند، هفدهمین اجلاس خبرگان رهبری

حجت‌الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، از برگزاری هفدهمین اجلاس این مجلس در 19 و 20 اسفندماه سال جاری خبر داد و گفت: انتخاب هیئت رئیسه جدید مجلس خبرگان در دستور کار این اجلاس است.

واکنش ظریف به رویترز و برخی رسانه‌های داخلی

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، گزارش برخی رسانه‌های غربی درباره محتوای مذاکرات با همتای آمریکایی خود را  دروغ‌پراکنی خواند.
وزیر امور خارجه ایران اظهار کرد: در هیچ‌یک از ملاقات‌های انجام شده به هیچ‌وجه مباحث داخلی مطرح نشده و مطلب منتشره در این زمینه کذب محض است.
ظریف همچنین از برخی رسانه‌های داخلی که در این مقطع به رغم تکذیبیه رسمی این وزارتخانه باز هم خبرهای دروغ رسانه‌های خارجی را منعکس می‌کنند، انتقاد کرد.
یادآور می‌شود خبرگزاری رویترز طی گزارشی به نقل از منابع ناشناس در یک اقدام جهت‌دار خبر کاملا بی‌اساسی را در ارتباط دادن مذاکرات هسته‌ای با مباحث سیاسی داخلی ایران منتشر کرد.

سخنرانی رئیس جمهور در بیست و دومین دوره جایزه کتاب جمهوری اسلامی

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در آیین سی و دومین دوره جایزه کتاب جمهوری اسلامی ایران و بیست و دومین دوره جایزه جهانی کتاب سال که در سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: اندیشمندان، تحصیلکرده‌ها، حوزویان، دانشگاهیان، نویسندگان کتاب و کتابخوان‌ها، معادن کشور هستند، نمی توان با کوچکترین بهانه‌ای معدن طلا را بست.
رییس جمهور با بیان این که نمی‌گویم ممیزی باشد یا نباشد، افزود: می‌گویم نمی‌توان 100 اصل برای ممیزی درست کنیم. سه یا چهار اصل اخلاق، مقدسات، ارزش‌ها ، امنیت و مصالح ملی قرار دهیم.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: ما باید نظارت کتاب را به صاحبان امر واگذار کنیم ناشران، نویسندگان و اساتید برجسته نظارت کنند و اگر کتابی چاپ شد و خواندند آیا برای چاپ دوم هم باید هفت خوان رستم عبور کند؟
روحانی با تاکید بر این که آن شرایط گذشته است، تاکید کرد: امروز هزاران و ده‌ها هزار رسانه وجود دارد و هر روز رسانه جدیدی متولد می‌شود؛ آن قدر تحریک نکنیم.
وی همچنین گفت: توضیح دهیم، شما بزرگان بگویید چگونه بر امور فرهنگی نظارت شود، شما بگویید تا گفته شما به قانون و آیین نامه تبدیل شود. قانونی که ریشه آن صاحب‌نظران باشند استحکام بیشتری خواهد داشت.
وی از مؤلفان، مترجمان و صاحبان قلم خواست مفاهیم انقلاب را بسط و توضیح دهند و به همه جهانیان بگویند که انقلاب ما انقلاب اعتدال بود.
وی ادامه داد: به همه افکار جهانیان برسانید که در انقلاب ما خرد‌سوزی وجود ندارد، کتاب‌سوزی هم وجود ندارد. در انقلاب اسلامی ما افراط و تفریط وجود ندارد، عقلانیت، فهم، فقه و تفقه و باز کردن گره از زندگی مادی و معنوی مردم است.
رییس دولت یازدهم اظهار کرد: این شما فرهیختگان و اصحاب قلم هستید که باید برای امروز جامعه ما بگویید که چگونه بیندیشیم و حتی چگونه نقد کنیم. ای کاش در میان همه کتاب‌ها یک کتاب مهم در زمینه نقد و نقادی بود. ای کاش در کنار کتاب سال، جایزه نوجوان و جوانی را هم قرار می‌دادیم که بیشترین کتاب را در طول یک سال خوانده است.
روحانی اظهار کرد: نقد یعنی وسایل حرکت و مسیر تصحیح که البته در فضای آزاد امکان‌پذیر خواهد بود اما باید نقد را یاد بگیریم.
وی ادامه داد: این که دو نفر چگونه راه می‌روند، مهم نیست قدم را به کجا برمی‌دارد مهم است. نقد کنیم که تند رفت، کند رفت، یک نفره رفت، دو نفره رفت اینها نقد نیست. نقد کنیم به کجا رفتند و به چه سمتی حرکت کردند و نتیجه قدم‌ها چه بود؟ اینها برای ما مهم است.
رییس جمهور با بیان این که باید به جای پرداختن به اعراض به جواهر و جوهر بپردازیم، افزود: لازم است به ماهیت و وجود مسئله بپردازیم و به جای این که درباره کفش و این که لباس و کم و کیف سخن بگوییم.

سخنان صریح رهبر معظم انقلاب درباره مذاکرات هسته‌ای

مقام معظم رهبری روز یکشنبه در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ارتش و پدافند هوایی، که همزمان با سالروز بیعت تاریخی جمعی از همافران و کارکنان نیروی هوایی ارتش با امام خمینی (ره) در نوزدهم بهمن سال 1357 برگزار شد، آن حادثه مهم را حاوی یک مضمون پرمغز و ماندگار دانستند و گفتند: اقدام شجاعانه فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی در 19 بهمن 57، نشان دهنده سخن حق و پرجاذبه انقلاب اسلامی است که توانسته بود حتی به اعماق دل‌های نیروی هوایی ارتش پادشاهی آن زمان که نورچشمی آمریکا نیز بود، نفوذ کند.
رهبر انقلاب اسلامی، علت ناکامی‌های پی در پی آمریکایی‌ها در مسائل منطقه و بویژه مسائل ایران را، همین خطای محاسباتی و اشتباهات راهبردی دانستند و افزودند: یک نمونه از این خطاها، اظهارات چند روز پیش یک مقام امریکایی است که گفته بود، ایرانی‌ها در مذاکرات هسته‌ای، دست‌بسته هستند و گیر افتاده‌اند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: در روز 22 بهمن شما خواهید دید که ملت ایران چه حضوری خواهد داشت و آن موقع معلوم خواهد شد که آیا ملت ایران دست‌بسته است؟
رهبر انقلاب اسلامی به مذاکرات هسته‌ای و تلاش بدخواهان و معاندان برای القای درماندگی ایران در این موضوع اشاره کردند و چند نکته مهم را درباره مذاکرات هسته‌ای متذکر شدند.
اولین نکته‌ای که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به آن اشاره کردند موافقت با اصل توافق بود که گفتند: من با توافقی که بتواند انجام شود موافقم اما با توافق «بد» موافق نیستم.
ایشان با اشاره به اظهارات مکرر امریکایی‌ها که می‌گویند «توافق نکردن بهتر از توافق بد است» افزودند: ما هم همین عقیده را داریم! و معتقدیم توافق نکردن بهتر از توافقی است که به ضرر منافع ملی و زمینه ساز تحقیر ملت بزرگ ایران شود.
تلاش بی‌وقفه مسئولین و هیئت مذاکره‌کننده برای خارج کردن حربه تحریم از دست دشمن، دومین نکته‌ای بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند و گفتند: اگر این اتفاق رخ دهد و با توافق، حربه تحریم از دست دشمن خارج شود، بسیار خوب است اما اگر این اتفاق نیفتاد، همه بدانند که راهکارهای فراوانی در داخل کشور برای کُند کردن حربه تحریم وجود دارد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: اگر با همت و تلاش، به داشته‌های خود، به صورت مناسب توجه کنیم، حتی اگر نتوانیم حربه تحریم را از دست دشمن خارج کنیم، می توانیم آن را کُند کنیم.
نکته سوم رهبر انقلاب اسلامی، در خصوص رفتار منطقی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته‌ای و رفتار غیر منطقی و زورگویانه طرف مقابل بود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به سخنان چندی پیش رئیس جمهور مبنی بر اینکه مذاکره به معنای رسیدن دو طرف به نقطه مشترک است، گفتند: بر همین اساس، نباید در مذاکره، یک طرف با رفتار غیر منطقی تلاش داشته باشد که هر آنچه مورد توقع او است، محقق شود.
ایشان خاطرنشان کردند: رفتار امریکایی‌ها و چند کشور اروپایی دنباله رو آنها، در مذاکرات، غیر منطقی است و با پرتوقعی انتظار دارند همه خواسته‌های آنها تحقق یابد در حالی‌که این، روشِ مذاکره نیست.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، ایستادگی مسئولان در مقابل زیاده‌خواهی طرف مقابل را کاملاً صحیح دانستند و با اشاره به عملکرد مستدل و منطقی جمهوری اسلامی در مقاطع مختلف از جمله دوران دفاع مقدس و پذیرش قطعنامه 598، و همچنین مسائل گوناگون بعد از جنگ، خاطرنشان کردند: نظام اسلامی در مذاکرات هسته‌ای نیز براساس منطق عمل می کند اما طرف مقابل هیچ منطقی ندارد و به دنبال بی منطقی، با تکیه بر زور است.
رهبر انقلاب اسلامی یک بار دیگر افزودند: من با ادامه و پیشرفت مذاکرات و رسیدن به توافق خوب موافقم و قطعاً ملت ایران هم با هر توافقی که در بر دارنده عزت و احترام او باشد، مخالفتی ندارد.
ایشان همچنین با اشاره به برخی مباحث مطرح شده درخصوص توافق دو مرحله‌ای که ابتدا توافق بر اصول کلی و بعد از مدتی توافق بر جزئیات باشد، خاطرنشان کردند: چنین توافقی پسندیده نیست زیرا با تجربه‌ای که از رفتار طرف مقابل داریم، توافقِ صِرف در کلیات، وسیله‌ای خواهد شد برای بهانه‌گیری‌های پی در پی در جزئیات. اگر توافقی انجام شود، باید در یک مرحله و در بردارنده کلیات و جزئیات، با یکدیگر باشد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: مفاد این قرار داد نیز باید روشن، واضح و غیرقابل تفسیر و تأویل باشد و مفاد توافق نباید به گونه‌ای باشد که طرف مقابل که عادت به چانه‌زنی دارد، در قضایای مختلف بهانه‌جویی کند. تحریم‌ها نیز باید به معنی واقعی کلمه برداشته شوند.

حمایت پوتین از حق ایران برای غنی‌سازی اورانیوم

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، در مصاحبه ای با روزنامه انگلیسی زبان الاهرام مصر در مورد مذاکرات هسته‌ای گروه 1+5 با ایران گفت: ایران حق برخورداری از غنی سازی اورانیوم را دارد و هیچ کس نباید به دنبال منافع یک‌جانبه در شرایط فعلی باشد.
پوتین در پاسخ به سؤالی در مورد نقش روسیه در حل مشکل برنامه هسته‌ای ایران گفت: بدون مبالغه می‌گویم که روسیه برای حل این مشکل بسیار تلاش می‌کند. موضع ما بر اساس این باور است که ایران حق برخورداری از فعالیت‌های مسالمت‌آمیز هسته‌ای از جمله غنی سازی اورانیوم را دارد که طبیعتا باید تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی باشد.
پوتین تاکید کرد: مذاکرات به خوبی ادامه دارد، پیشرفت‌های مهمی به دست آمده است. اما هنوز نتوانسته‌ایم به یک راهکار جامع در مورد برنامه هسته‌ای ایران یا چشم‌انداز لغو تحریم‌ها دست یابیم.

سخنان رئیس جمهور درباره راهپیمایی 22 بهمن

رئیس جمهوری روز دوشنبه با دعوت آحاد مردم ایران به حضور با نشاط،  پررنگ‌تر و مقتدرتر در راهپیمایی سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در روز 22 بهمن و سر دادن شعارهای وحدت و همدلی در این مراسم ، تصریح کرد: 22 بهمن روز جشن ملی و روز ملت ایران است.
رییس جمهور یادآور شد: زمانی که مردم به صورت پرشور و بانشاط در روز خودشان که روز ملی است، حضور یابند و این روز را جشن گرفته و با صدای بلند شعارهای انقلاب را تکرار کنند، همه بدخواهان و دشمنان ما قدرت این ملت را بهتر احساس خواهند کرد.
روحانی با تأکید بر این که با حضور قدرتمند مردم در صحنه ، می‌توانیم از مسایلی که امروز پیش رو داریم، راحت‌تر عبور کنیم، گفت: با حضور بسیار پرشور ملت ایران در 22 بهمن، بی‌تردید راحت‌تر می‌توان از مشکلات اقتصادی و مذاکرات هسته‌ای عبور کرده و همچنین می‌توان در تمام مسایل بین‌المللی با قدرت بیشتری با زیاده‌خواهان مواجه شد و راحت‌تر و کم هزینه‌تر از حق ملت ایران دفاع کرد.
رییس جمهور تأکید کرد: شعارهای این روز باید شعار وحدت و همدلی باشد و شعارهای جناحی ، گروهی و حزبی ، شایسته 22 بهمن نیست و هیچ کس حق ندارد، این روز را که متعلق به ملت ایران است به نفع یک جناح و یا حزبی مصادره کند.

رفتار تاجرمآبانه در مذاکرات از زبان علی لاریجانی

رئیس مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه در کنگره بین‌المللی هم‌اندیشی میهمانان خارجی سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مذاکرات سیاسی در مسئله هسته‌ای ایران را مفید دانست و افزود: مذاکرات سیاسی در مسئله هسته‌ای می‌تواند سوء تفاهم‌ها را رفع کند اما عده‌ای رفتار تاجرمآبانه در مذاکرات هسته‌ای به کار می‌برند و دنبال چانه‌زنی هستند و گاهی هم حرف‌های سخیف می‌زنند.
وی ادامه داد: آنان می‌گویند ما فناوری هسته‌ای ایران را متوقف کرده‌ایم، باید بدانند اگر با این الفاظ مشکلات داخلی آنها حل می‌شود، بگویند ولی اگر این موضوع را باور کنید بعدها برای شما مشکل ایجاد می شود زیرا فناوری هسته‌ای دستاوردی نیست که ایران از آن منصرف شود.
وی خطاب به غربی‌ها بویژه آمریکایی‌ها گفت: اگر این حرف‌ها را می‌زنید که در مذاکرات آتی بتوانید فشاری به ایران بیاورید، بدانید این رویه‌ای اشتباه است، شما میدان مذاکره را با میدان تره‌بار اشتباه گرفته‌اید.
وی افزود: میدان مذاکره، میدان استدلال است تا بتوان طرف مقابل را اقناع کرد نه این که رفتار سرگرم‌کننده و تاجرمآبانه وجود داشته باشد.
لاریجانی با تاکید بر این که امروز خشونت و تروریسم دامن‌گیر امنیت کشورهای اسلامی شده است، اظهار کرد: تروریسم پدیده زشتی است که از جهات مختلف به اسلام و امت اسلامی لطمه زده است.
وی همچنین گفت: چه بلواهایی امروز در جهان اسلام به دلیل برخی اقدامات سخیف تروریست‌ها همچون سر بریدن‌ها راه افتاده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی به حادثه اخیر تروریستی در فرانسه نیز اشاره و اظهار کرد: چرا بعد از این حادثه روشن نکردند افرادی که این اقدامات را انجام دادند که بودند و سلاح‌ها را از چه کسانی گرفتند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه به یکی از مصاحبه‌های هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا اشاره کرد و گفت: خانم کلینتون در آن مصاحبه حرف‌های عجیبی زد و بیان کرد که آنان کمک‌های زیادی به جریان‌های تندرو و تروریستی کرده‌اند.
لاریجانی افزود: این صحبت‌های خانم کلینتون نشان می‌دهد آنان در ایجاد جریان تروریستی نقش داشته و در آن مصاحبه خانم کلینتون بیان کرد که چگونه از جریان‌های وهابیت استفاده کرده‌اند تا جریان‌های تروریستی را فعال‌تر کنند.
وی یادآور شد: نماد جریان‌های تروریستی امروز داعش است، البته در به وجود آمدن این جریان‌ها هوسرانی برخی کشورهای منطقه نیز نقش داشته است که نتیجه آن آشفتگی در جهان اسلام است.
وی در ادامه این سؤال را مطرح کرد که از این آشفتگی چه کسانی بهره می‌برند؟، اظهار کرد: بررسی صریح نشان می‌دهد آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بیشترین استفاده را از تروریست‌ها می‌برند تا بتوانند انرژی مسلمانان را مستهلک کنند.
رئیس مجلس خاطرنشان کرد: بحران تروریسم و صهیونیست‌ها مثل دو تیغه قیچی هستند که مسلمان‌ها را در برگرفته اند و باید به آنان توجه کرد.

سید احمد خاتمی؛ خطیب جمعه این هفته تهران

نماز عبادی ـ سیاسی جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد خاتمی در مصلای امام خمینی(ره) اقامه می‌شود.
پیش از خطبه‌ها نیز محسن رضایی به تبیین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب خواهد پرداخت.

سخنان رئیس جمهور در 22 بهمن

حجت‎الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس جمهور در جمع خیل گسترده شرکت‎کنندگان در راهپیمایی یوم‎الله 22 بهمن در میدان بزرگ آزادی، با تبریک سی‎وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: مردم امسال پرشورتر و باشکوه‎تر از هر سال در سراسر کشور در راهپیمایی حضور یافتند که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی در ادامه یادآور شد: سی‌‌‌وشش سال از خواست مردم برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی ایران می‎گذرد، ولی آرمان ملت ما همچنان استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است.

رئیس جمهور ادامه داد: جمهوری اسلامی دو ارزش و دو آرمان در کنار خود دارد؛ مردم‎سالاری و دین‎سالاری؛ جمهوری اسلامی ایران تبلور شریعت در ظرفیت یک ملت بزرگ است، جمهوری اسلامی تجلی حکومت خداوند در قامت ملتی رشید است؛ جمهوری اسلامی اعمال اراده الهی از طریق امتی بیدار و هوشیار است؛  ریشه‎های این انقلاب، آرمان‎ها و اصول ما تغییرناپذیر است و اگر در فروع و اجرا چیزی مورد نظر باشد باز هم در چارچوب جمهوری اسلامی و از طریق انتخابات و صندوق آرای مردم خواهد بود.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: همانطور که امام عزیز و بزرگ فرمودند: «جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم نه یک کلمه اضافه»؛ اسلامیت ما عین جمهوریت ما و جمهوریت ما عین اسلامیت ماست.

رئیس شورای عالی امنیت ملی در ادامه در مورد اقدامات دولت در عرصه سیاست خارجی گفت: دولت به شعار خود یعنی تعامل سازنده با جهان با حفظ منافع، اصول و آرمان‎های انقلاب اسلامی متعهد است و بر همین اساس توانست بن‎بست را در مذاکرات هسته‎ای بشکند و با رویکرد جدیدی مذاکرات را ادامه دهد.
دکتر روحانی با بیان اینکه ما به دنبال رسیدن به تفاهم مشترک برد ـ برد هستیم، اظهار کرد: «برد ـ برد» به این معناست که ایران فعالیت صلح‎آمیز هسته‎ای خود را در چارچوب مقررات بین‎المللی شفاف کند و طرف مقابل نیز به تحریم‎های غلط، غیرقانونی و غیرانسانی خود پایان دهد که این مسئله به نفع دو طرف است.

رئیس شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد: آنهایی که می‌گویند ایران به خاطر تحریم‌ها پای مذاکره آمده است دروغ می‌گویند. ایران نه به خاطر فشار بلکه به خاطر منطق به پای میز مذاکره آمده است. برای صلح در منطقه و جهان و اگر تحریم‌ها باعث شده پس چرا به تحریم‌ها ادامه نمی‌دهند و چرا به پای میز مذاکره آمده‌اند؛ دروغگویی را رها کنید و با صداقت حرف بزنید.

رئیس‌جمهور ادامه داد: با صداقت حرف بزنید و بگویید در برابر ملت ایران جز تعامل راهی باقی نمانده است. بیایید به دنیا با صدایی رسا بگویید که اگر در منطقه خاورمیانه خواهان استقلال صلح‌ و ثبات و ریشه‌کن کردن تروریسم هستیم راهی جز جمهوری اسلامی نداریم.

سی و ششمین حماسه حضور در جشن انقلاب

ملت غیور و بصیر ایران اسلامی همزمان با فرارسیدن سی‎و‎ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از صبح چهارشنبه، ‌22 بهمن‎ماه به خیابان ها آمدند تا نمایشی از غیرت ملی و انقلابی خود را به رخ جهانیان بکشانند.
ایران اسلامی یکپارچه غیرت و عزت و صلابت بود. آسمان ایران هنوز معطر به گلبانگ «الله اکبر»هایی بود شب قبل بر پشت بام خانه‎ها روییدن گرفت و امروز با بارش نعمات الهی زمین این مرز و بوم نیز عطرآگین شد.
22 بهمن همه گروه‎ها و جناح‎ها و اقوام و نژادها سبز و سفید و قرمز بودند. دست در دست هم یک صدا و تمام قد سی‎و‎شش سالگی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند و به جهانیان گوش زد کردند که این انقلاب و این نظام حامیانی به وسعت یک ملت دارد.

captcha