کد خبر: 2833808
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۱
در یوم الله ۲۲ بهمن؛

جامعه قرآنی خوزستان با آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید بیعت می‌کند

گروه فعالیتهای قرآنی: جامعه قرآنی خوزستان، با حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن با آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید بیعت می‌کند.

جلیل بیت‌مشعل، فعال قرآنی استان خوزستان در آستانه فرا رسیدن یوم الله 22 بهمن‌ماه، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از حضور فعال جامعه قرآنی استان خوزستان در یوم الله 22 بهمن خبر داد.

وی با اشاره به آیه « وَ نُرید اَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْاَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ اَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثین(قصص/ 5) افزود: در سی و ششمین سالگرد پیروزی مردم مسلمان ایران، ملت‌های مسلمان در سراسر گیتی با الهام از تعالیم قرآن کریم هر روز با امید بیشتری، علیه حکومت‌های مرتجع و مستکبر، قیام کرده و با پیروی از انقلاب اسلامی ایران، کاخ‌های مستکبران را به لرزه انداخته‌ و امروز فریاد عدالت خواهی از اقصی نقاط دنیا به گوش می‌رسد.

این پیشکسوت قرآنی استان خوزستان با اشاره به اینکه 22 بهمن سالروز احیای ارزش‌های اسلام ناب محمدی(ص) است، افزود: بدون شک شکوه، بالندگی و اقتدار نظام اسلامی بر پایه ایمان به خدا و وحدت و یکپارچگی مردم، حول محور « ولایت مطلقه فقیه» است که حمایت مردم و پیوستگی آنان با نظام اسلامی، راز ماندگاری انقلاب است.

معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، افزود: در این میان ایران اسلامی با رهبری عالمی قرآنی، با اقتدار بر قله‌های سعادت و عزت تکیه کرده و به حرکت خود ادامه می‌دهد و امیدوار است مسلمانان جهان بار دیگر با بصیرت افزایی و حفظ اتحاد، از فتنه‌ها‌ی مستکبران نیز عبور کرده و جهت رسیدن به وعده بزرگ الهی که همانا پیروزی مستضعفان بر مستکبران و ظهور پیشوای صالحان حضرت صاحب الزمان(عج) است، اهتمام ورزند.

مشاور قرآنی شهردار اهواز با اشاره به اینکه 22  بهمن سالروز به بار نشستن شجره طیبه‌ای است که « اصلها ثابت و فرعها فی السماء» است، ادامه داد:  جامعه قرآنی استان خوزستان متشکل از پیشکسوتان، داوران، اساتید، قاریان، حافظان، مبتهلین و همه علاقه مندان ساحت مقدس قران کریم نیز همگام با ملت بصیر و شجاع ایران، ضمن پاسداشت یاد و خاطره بنیان‌گذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و رشادت‌های شهدای والامقام انقلاب اسلامی و اعلام پایبندی کامل به فرامین رهبری معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) و اعلام آمادگی برای حضور پر شور در جشن باشکوه و راهپیمائی ملی و عظیم 22 بهمن بار دیگر عظمت و اقتدار خود را به جهانیان نشان داده و همچون گذشته پاسخی کوبنده به یاوه گویی‌های آمریکا و همپیمانانش خواهد داد.

captcha