کد خبر: 2836917
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹
جلیل:

مردم ایران همواره پشتیبان دولت و نظام هستند

گروه سیاسی:نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن سبب می‌شود تا دشمنان نظام متوجه شوند ملت ایران همواره پشتوانه دولت و نظام هستند.

مجید جلیل در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با گرامیداشت آغاز سی و هفتمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، افزود: دهه فجر ثمره تلاش مردمی است که چندین سال با رهبری امام خمینی(ره) و تقدیم هزاران هزار شهید انقلاب کردند و این نهال نوپا را به ثمر رساندند.

وی اظهار کرد: حضور مردم در راهپیمایی 22بهمن، اعلام تجدید پیمان با نظام و ایستادگی مقتدرانه در برابر دشمن یاوه‌گو است.

جلیل با اشاره به ضرورت تبیین انقلاب برای نسل امروز، تصریح کرد: مراسمات دهه فجر انتقال دهنده دستاوردهای انقلاب به نسل‌های بعدی است و باید در این راستا به گونه‌ای مطلوب اقدام کرد؛ چراکه زرق وبرق‌های زندگی کنونی سبب شده است تا جوانان متوجه نشوند که این انقلاب چگونه و با تحمل چه سختی‎هایی بوجود آمد و چه کسانی در این راه کشته شدند.

به گفته وی، حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن سبب می‌شود تا دشمنان نظام متوجه شوند ملت ایران هنوز پشتوانه دولت و نظام هستند.

جلیل خاطرنشان کرد: حضور گسترده مردم در راهپیمایی امسال، سیاست دنیا به نظام و انقلاب را تغییر خواهد داد؛ چراکه باید با ایجاد تعامل سازنده با دنیا زمینه ساز گسترش انقلاب شد و این ارتباط به واسطه این حضور محقق می‌شود.

captcha