کد خبر: 2847298
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۷
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی:

شعر آئینی می‌تواند اثرگذارترین فعالیت برای هدایت جوانان باشد

اگر برنامه‌ریزی صحیح برای مهارت‌های مداحی و شعر آئینی انجام شود فعالیت‌های این مداحان می‌‌تواند اثرگذارترین فعالیت برای هدایت مردم به ویژه جوانان باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام صفر قربان‌پور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی پنجشنبه، 23 بهمن در نشست کانون مداحان و شعرای آئینی استان با اشاره به اهمیت نقش مداحان در تهیج احساسات مردم به ویژه جوانان و در نهایت ایجاد محبت اهل بیت(ع)، افزود: به‌وسیله مداحی می‌توان پس از ایجاد محبت در درونی اهل بیت(ع) در ذهن و قلب مخاطب، به ذکر اوصاف آنان به‌عنوان برترین الگوی انسانیت پرداخت.

وی هدف اصلی مداحی را رسیدن به شناخت و معرفت اهل بیت(ع) و استعانت از آنان برای رسیدن به خدا و کمال حقیقی برشمرد و اظهارکرد: اگر برنامه‌ریزی صحیح برای مهارت‌های مداحی و شعر آئینی انجام شود فعالیت‌های این مداحان می‌‌تواند اثرگذارترین فعالیت برای هدایت مردم به ویژه جوانان باشند.

حجت‌الاسلام قربان‌پور، انجام اینگونه فعالیت‌ها را در کاهش برخی از آسیب‌ها بسیار مؤثر دانست و اظهارامیدواری کرد؛ مردم جامعه باید با بهره‌گیری از هنر مداحی و شعر مذهبی به سوی اهداف والای الهی گام بردارد.

به گزارش ایکنا؛ حجت‌الاسلام مجید احمدی، کارشناس تشکل‌های دینی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی  نیز در ادامه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های کانون مداحان و.شعرای آئینی، افزود: این استان با برگزاری انتخابات خوب و سالم جزء استان‌هایی بود که انتخابات آن مورد تأیید اداره کل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی قرار گرفت.

وی افزود: در انتخابات کانون مداحان و شعرای آئینی که در شهرستان ها برگزار شد آشتیان 45 درصد مداح، در اراک 54 درصد مداح، تفرش 52 درصد مداحان، خمین 49 درصد مداحان زرندیه 74 درصد مداحان، شازند 59 درصد مداحان، محلات 63 درصد مداحان و بقیه شهرستان هم به درصد نسبی خوبی در انتخابات شرکت کردند که قابل تقدیر است.

احمدی اظهارکرد: اتفاق خوبی که امسال در انتخابات کانون مداحان و شعرای آئینی افتاد حضور ناظرین اداره کل به شهرستان‌های تابعه بود که این باعث شد انتخابات به خوبی و سلامت کامل‌تری برگزار شود.

این مقام مسئول در پایان، خاطرنشان کرد: اعضای اصلی کانون مداحان و شعرای آئینی شهرستان های اراک و ساوه 7 نفر و دیگر شهرستان‌های تابعه 5 نفر هستند که بعد از انتخابات اصلی انتخابات هیئات رئیسه کانون مداحان و شعرای آئینی شهرستان‌ها انجام شد که ماحصل این انتخابان رؤسای فعلی کانون هستند که در این جلسه به انتخاب رئیس، نائب رئیس و دبیر کانون مداحان و شعرای آیئنی با رأی و نظر همین رؤسا انجام خواهد شد و انتخاب می‌شوند.

یادآور می‌شود؛ در این جلسه رأی‌گیری برای انتخاب هیئت رئیسه کانون مداحان و شعرای آئینی استان مرکزی انجام شد که پس از رأی گیری آقای محمد هادی طیبی  رئیس کانون مداحان و شعرای آئینی شهرستان اراک با 7 رأی به عنوان رئیس،ابراهیم شعبانی رئیس کانون مداحان و شعرای آئینی شهرستان دلیجان به عنوان نائب رئیس و ناصرنصیری رئیس کانون مداحان و شعرای آئینی شهرستان ساوه به عنوان دبیر کانون مداحان و شعرای آئینی استان مرکزی انتخاب شدند.

captcha