کد خبر: 2865267
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۵

10 منتخب مقاله‌نویسی «قرآن، زنان و انقلاب» مؤسسه معجزه جاوید مشخص شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ۱۰ نفر برتر مسابقه مقاله‌نویسی «قرآن، زنان و انقلاب» که توسط مؤسسه معجزه جاوید در ایام دهه فجر برگزار شده بود، روز گذشته، ۳۰ بهمن‌ماه مشخص شد.

عقیل وطن‌دوست، مدیرمسئول مؤسسه معجزه جاوید شهریار در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برپایی مسابقه مقاله‌نویسی «قرآن، زنان و انقلاب»، گفت: بیش از 50 مقاله به دبیرخانه ارسال شده است و نفرات برتر این مسابقه، 30 بهمن‌ماه پس از مراسم زیارت عاشورا در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهریار مشخص شدند.

وی با اشاره به اینکه از 10 نفر برتر طی مراسمی که در هفته آینده در مؤسسه معجزه جاوید و یا اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، تجلیل به عمل می‌آید، اظهار کرد: در این مراسم از نفرات برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایز تجلیل به عمل می‌آید.

وطن‌دوست با تأکید بر اینکه موضوعات مقالات در پنج محور جایگاه زن در قرآن، همسرداری از منظر قرآن، عفاف و حجاب از دیدگاه قرآن، نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و جایگاه زن در اندیشه امام خمینی(ره) بوده است، عنوان کرد: بانوان شاغل در ادارات، مراکز و مؤسسات قرآنی ـ فرهنگی و معلمان سطح شهرستان شهریار می‌توانستند در این مسابقه حضور داشته باشند.

یادآور می‌شود، مسابقه مقاله‌نویسی «قرآن، زنان و انقلاب» به همت مؤسسه معجزه جاوید شهریار و با همکاری امور بانوان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان و در ایام دهه فجر امسال برگزار شد.

captcha