کد خبر: 2865272
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۱
همتی خبر داد:

آغاز ثبت نام بیستمن جشنواره قرآن دانشگاه‌های علوم پزشکی/ پیش‌بینی رشد ۲۰ درصدی

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به آغاز ثبت نام در بیستمین جشنواره قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از ۲۸ بهمن‌ماه،‌ گفت: در این دوره پیش‌بینی رشد ۲۰ درصدی تعداد شرکت‌کنندگان را داریم.

حسین همتی،‌ معاون مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،‌ با اشاره به آغاز ثبت نام برای بیستمین جشنواره قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، ‌گفت: ثبت نام برای حضور در این جشنواره از روز سه‌شنبه 28 بهمن‌ماه آغاز شده و تا روز 20 اسفندماه ادامه خواهد داشت.
وی در ادامه با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه این دوره از مسابقات به دانشگاه‌ها،‌ افزود: شرکت‌کنندگان برای ثبت نام در این دوره از مسابقات می‌توانند با مراجعه به پایگاه farhangi.behdasht.gov.ir نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام اقدام کنند.
همتی خاطرنشان کرد: با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده در این دوره، پیش‌بینی می‌شود حدود 15 تا 20 درصد تعداد شرکت‌کننده‌ها نسبت به دوره گذشته با پیشرفت مواجه شود. 
معاون مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت تصریح کرد: پس از پایان ثبت نام و مهیا شدن مقدمات،‌ مرحله دانشگاهی تا بازه آخرین فروردین ماه خواهد بود و بعد از آن نیز مرحله کشوری اوایل خردادماه برگزار می‌شود. میزبان مرحله کشوری این دوره از مسابقات در جلسه شورای سیاست‌گذاری که در آینده برگزار می‌شود مشخص خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه مهلت ارسال آثار برای بخش پژوهشی نیز تا روز 31 فروردین ماه خواهد بود، ‌گفت: رقابت‌های بخش کتبی نیز همچون بخش شفاهی در دو مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار می‌شود، زمان برگزاری مرحله دانشگاهی اواخر فروردین و مرحله کشوری نیز اواسط اردیبهشت ماه است.
همتی در ادامه با اشاره به رشته‌های این جشنواره در بخش دانشجویی،‌ اظهار کرد:‌ داوری آثار بخش پژوهشی نیز همزمان با برگزاری مرحله کشوری بخش کتبی آغاز خواهد شد.

این جشنواره در بخش‌های شفاهی،‌ کتبی،‌ ادبی،‌ پژوهشی،‌ هنری و ... برگزار می‌شود و برگزیدگان کشوری این مسابقات به سی‌امین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور راه خواهند یافت.

captcha