کد خبر: 2882463
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵

دوازدهمین نمایشگاه قرآن قزوین، سال آینده برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به عدم برگزاری دوازدهمین نمایشگاه قرآن استان قزوین در سال جاری گفت: این نمایشگاه سال آینده برگزار می‌شود.

مهدی احمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با اشاره به عدم برگزاری نمایشگاه قرآن در سال جاری اظهار کرد: دوازدهمین نمایشگاه قرآن استان قزوین اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه نمایشگاه قرآن یک عظمت است و نباید با چند غرفه ساده آن را برگزار کرد، افزود: یکی از اصلی‌ترین دلایل عدم برگزاری این نمایشگاه در سال جاری، تعداد زیاد نمایشگاه و برنامه‌ها بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در پایان یادآور شد: با رایزنی هایی که با معاونت قرآنی وزارت ارشاد انجام شد به احتمال زیاد در اردیبهشت ماه سال آینده و همزمان با ماه مبارک رجب شاهد برگزاری نمایشگاه با شکوهی باشیم.

captcha