به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین محمدی، امام جمعه واوان در این نشست با اشاره به معنای غیبت امام عصر(عج)، اظهار کرد: غیبت امام زمان(عج) به معنای حاضر نبودن نیست بلکه به معنای پوشیده بودن از نگاه و توجه دیگران است. غیبت و پنهان زیستن اختصاص به امام زمان(عج) ندارد بلکه تعدادی از پیامبران گذشته نیز دارای غیبت بودهاند.
وی در ادامه به بیان عوامل غیبت پرداخت و گفت: در غیبت امام عصر(عج) عوامل بسیاری دخیل بودهاند که در روایات اسلامی حفظ جان حضرت، آزمایش مردم، تأدیب مردم، عدم بیعت و مواردی از این قبیل عنوان شده است. امام عصر(عج) دارای دو نوع غیبت است که یکی غیبت صغری آن حضرت است و از سال 260 تا 329 هجری به طول انجامید و دیگری غیبت کبری است که از سال 329 هجری تا زمان ظهور خواهد بود که در این نوع غیبت فقهای جامعالشرایط، زمام امور دینی جامعه را بر عهده دارند.
یادآور میشود، جلسات مهدویت روزهای یکشنبه از ساعت 10 تا 12 با حضور حجتالاسلام محمدی، امام جمعه واوان در سالن همایش دارالقرآن شهرداری اسلامشهر برگزار می شود و علاقهمندان میتوانند جهت شرکت در این جلسات به نشانی، اسلامشهر، سرنوری، جنب پارک تقوی، دارالقرآن شهرداری اسلامشهر مراجعه کنند.
همچنین در خبر دیگری آمده است؛ با حضور حجتالاسلام والمسلمین صفریتبار، مدیر دارالقرآن شهرداری اسلامشهر به ۲۰ تن از بانوان مدرک تربیت مربی اعطا شد.
بنابر این گزارش، واحد تربیت مربی دارالقرآن شهرداری اسلامشهر در سال 91 اقدام به برگزاری دوره تربیت مربی قرآن کریم با حضور 100 نفر شرکتکننده در رشتههای روخوانی و روانخوانی و رشته حفظ قرآن کرد.
کلیه افرادی که موفق به کسب حد نصاب لازم یعنی کسب 80 امتیاز از 100 امتیاز شدند میبایست دوره کارورزی خود را در مدارس یا مساجد اسلامشهر میگذراندند که برای رشته روخوانی و روانخوانی 100 ساعت و برای رشته حفظ 300 ساعت است.
تاکنون 40 نفر موفق به سپری کردن دوره کارورزی شدند که مدرک پایان دوره تربیت مربی تعداد 20 نفر از آنان در سال 92 در مراسم تجلیل از قهرمانان قرآنی و تعداد 20 نفر آنان، ششم اسفندماه در مراسمی با حضور حجتالاسلام صفریتبار اعطا شد.