کد خبر: 2900219
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱

برگزاری یادواره شهیده شیرین پیمان در خرم‌آباد

گروه اجتماعی: سی و دومین سالگرد شهادت شهیده شیرین پیمان، چهارشنبه، ششم اسفند در سالن اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم آباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، سیدحسین نازاریان، معاون پژوهش بنیاد شهید در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 464 شهیده استان لرستان به بیان خاطراتی از زمان جنگ پرداخت.
در ادامه این مراسم نیز چند نفر از همکلاسی‎های شهیده پیمان به بیان خاطراتی از این شهیده گران‌قدر پرداختند.
یادآور می‌شود، شهیده شیرین پیمان متولد سال 1350 در شهر خرم‎آباد بود که در حملات بمبارانی رژیم بعثی عراق در تاریخ پنجم اسفندماه سال 65 به فیض عظمای شهادت نائل گشت.
شهیده 10 ساعت قبل از شهادت در کلاس درس و برروی تخته سیاه شعری با این مضمون که خود سروده بود، نوشت: «پریدم با پر و بال صبائی /به بالاتر به یک دنیای عالی».

captcha