
کرامت کریمی، فرماندار شهرستان کهگیلویه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از برگزاری همایش استانی «فاطمی» به میزبانی دهدشت فردا، 17 اسفند در حسینیه ثارالله این شهر خبر داد، ضمن اینکه میهمانان کشوری و استانی نیز حضور دارند.
وی تبیین فضایل و شخصیت فاطمه زهرا(س) را از محورهای این همایش برشمرد و با بیان خصوصیات و ابعاد شخصیتی آن حضرت، ابراز کرد: برای آن حضرت همین بس که پیامبر حضرت فاطمه را امابیها صدا میکردند و از آن حضرت به عنوان پاره تن خود سخن به میان آوردند.
فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه بدون شک معرفی حضرت زهرا(س) گرهگشای مشکلات است، اضافه کرد: جامعه فاطمی جامعه فاخری در تراز با آنچه ائمه میخواهند، است.
کریمی با بیان اینکه ایام فاطمیه از جایگاه بالایی برخوردار است و باید برای گرایش هر چه بیشتر نسل جوان به سوی فرهنگ فاطمی تلاش شود، بیان کرد: بزرگداشت ایام فاطمیه بزرگداشت دستاوردها و تلاشهای پیامبر مکرم اسلام(ص)، حضرت علی(ع) و ائمه اطهار(ع) است.