کد خبر: 2944649
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۴:۰۳

ماکت کوچه‌های بنی‌هاشم در ریگان به نمایش گذاشته می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ریگان گفت: برای دومین‌بار ماکت کوچه‌های بنی‌هاشم در این شهرستان به نمایش گذاشته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام منصور نعمتی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ریگان روز گذشته، 16 اسفند در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: به‌دلیل استقبال خوبی که مردم ریگان سال گذشته از کوچه‌های بنی‌هاشم داشتند، برای دومین‌بار ماکت کوچه‌های بنی‌هاشم در این شهرستان راه‌اندازی می‌شود.
وی بیان کرد: این برنامه به همت کانون بسیج هنرمندان شهرستان ریگان در مسجد جامع این شهرستان، 28 اسفند‌ماه برپا می‌شود و در این نمایشگاه مکان‌هایی چون باغ فدک، غدیر خم، قبرستان بقیع، بیت امیرالمؤمنین حضرت علی(ع)، محل ضربت خوردن حضرت زهرا(س) و محل غسل حضرت زهرا(س) بازسازی می‌شود.
نعمتی خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از 12 هزار نفر از ماکت کوچه‌های بنی‌هاشم که توسط کانون بسیج هنرمندان شهرستان ساخته شده بود، بازدید کردند.

captcha