کد خبر: 2945779
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۳

یادواره ۳۶۰ شهید گچساران برگزار شد

گروه اجتماعی: روز گذشته، ۱۶ اسفند یادواره ۳۶۰ شهید گچساران و یکمین سالگرد رحلت حجت‌الاسلام سید علی متقی کاشانی، امام جمعه سابق این شهرستان در مصلای نماز جمعه گچساران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، سردار علی فضلی، جانشین سازمان بسیج مستضعفین روز گذشته، 16 اسفند در آیین یادواره 360 شهید گچساران و یکمین سالگرد رحلت عالم وارسته حجت‌الاسلام سید علی متقی کاشانی، امام جمعه سابق این شهرستان، اظهار کرد: پیروزی رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی دستاورد حرکت در مسیر خط ولایت فقیه و داشتن یک هدف برای تمام ملت بود.
وی با بیان اینکه وظیفه ملت ایران در شرایط جنگ نرم سنگین‌تر از زمان جنگ تحمیلی است، اضافه کرد: پاسداست خون شهدا و تکریم خانواده‌های آنها که یادگاران روزهای حماسه و خون هستند، وظیفه هر ایرانی وطن دوست است.
بنا بر این گزارش، همچنین، حجت‌الاسلام سید امین‌الله حجازی، امام جمعه گچساران نیز با بیان اینکه برگزاری یادواره شهدا در واقع یک حرکت فرهنگی در جامعه است، بیان کرد: حضور پرشور مردم در یادواره‌ها و مراسم‌های گرامیداشت شهدا، قدرشناسی خوب و گام برداشتن در مسیر و سیره زندگی آن بزرگمردان و زنان تاریخ است.
وی برگزاری یادواره شهدا را فرصت مطلوبی در جهت معرفی و شناساندن گوشه‌ای از فداکاری‌های شهدا در هشت سال دفاع مقدس دانست و عنوان کرد: استمرار این‌گونه برنامه‌های فرهنگی امری ضروری برای تقویت و توسعه فرهنگ مبتنی بر ایمان و شهادت است.
امام جمعه گچساران با قدردانی از خانواده مرحوم متقی کاشانی که به درخواست مردم گچساران مبنی بر خاکسپاری این مجاهد نستوه در شهر دوگنبدان پاسخ مثبت دادند، ابراز کرد: این درخواست‌ها گواهی بر پیوند مردم و روحانیت است.
گفتنی است، حجت‌الاسلام سید علی متقی کاشانی از شاگردان آیت‌الله بهبهانی، آیت‌الله گلپایگانی، آیت‌الله وحید، آیت‌الله بروجردی و حضرت امام خمینی (ره) بود و ایشان در سال 1317در شهرستان قمصر از توابع کاشان در خانواده‌ای مذهبی و روحانی دیده به جهان گشود و از سال‌های 1358 تا 1385 امام جمعه گچساران بود و در 17 اسفند سال 92 دار فانی را وداع گفت و در کنار گلزار شهدای شهر دوگنبدان به خاک سپرده شد.
یادآور می‌شود، برپایی نمایشگاه عکس شهدا و اثرات مخرب ناشی از دجال‌واره، مداحی و روضه‌خوانی حاج صادق آهنگران و پخش کلیپ‌ها و مستندات شهدا از جمله برنامه‌های جانبی این مراسم بود.

captcha