کد خبر: 2958743
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷
آیت‌الله کعبی عنوان کرد:

ضرورت تحول در ساختار نظام جمهوری اسلامی با آینده‌نگری و حفظ اصول نظام

گروه سیاسی: عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره حرکت رو به پیشرفت انقلاب اسلامی، تحول در ساختار نظام جمهوری اسلامی با آینده‌نگری و حفظ اصول ثابت نظام اسلامی را یکی از اولویت‌های زنده‌نگه داشتن آرمان‌های حضرت امام و مقام معظم رهبری دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین علی معلمی، نماینده مردم مازندران امروز 19 اسفندماه در نطق بیش از دستور خود در هفدهمین اجلاس خبرگان رهبری با گرامی‌داشت یاد و خاطره آیت‌الله مهدوی‌کنی از حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال قدردانی کرد.

این نماینده مجلس خبرگان با اشاره به سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی این مسئله را از جنبه‌های گوناگون مورد بررسی قرار داد و افزود: اقتصاد مقاومتی یعنی کم‌کردن هزینه‌ها و جلوگیری از واردات بی‌رویه کالاهای غیر ضروری و دولت باید در این زمینه طراحی‌ها و برنامه‌های مناسبی ارائه کند.

وی در ارتباط با مجلس خبرگان گفت: مجلس خبرگان یک مجموعه وزین و یک پشتوانه سنگین برای کشور است؛ همدلی و هم‌صدایی این مجلس مورد توقع مردم است که آرامش و متانت این مجلس در حفظ آرامش جامعه تأثیرگذار است؛ قطعاً درایت و تدابیر شما عزیزان فرصت هر گونه بهره‌برداری خصمانه را از دشمنان خواهد گرفت.

وی تأکید کرد: ضرورت دارد دولت محترم در راستای اجرایی شدن هر چه بهتر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از هیچ کاری دریغ نکند.

حجت‌الاسلام معلمی در پایان رسیدگی هر چه بیشتر به خانواده‌های داغدار شهدا را خواستار شد و برای درگذشتگان این مجلس از جمله مرحوم آیت‌الله جباری، نماینده مازندران در مجلس خبرگان رهبری طلب مغفرت کرد.

آیت‌الله عباس کعبی دومین سخنران پیش از دستور جلسه صبح روز اول اجلاس هفدهم مجلس خبرگان رهبری بود که ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) از عموم مردم همیشه در صحنه به‌ویژه مردم غیور استان خوزستان علی‌رغم هوای آلوده و وجود ریزگردها برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن قدردانی کرد.

وی همچنین ضمن تشکر از مقام معظم رهبری به خاطر پیگیری جدی مسئله ریزگردها از کلیه مسئولان کشوری و استانی قدردانی کرده و انجام اقدامات عاجل در حد این معضل زیست محیطی را خواستار شد.

این عضو مجلس خبرگان در ادامه از اولویت‌های نظام اسلامی سخن گفت.

وی با اشاره به حرکت رو به پیشرفت انقلاب اسلامی بر زنده نگه داشتن آرمان‌های حضرت امام و مقام معظم رهبری تأکید کرد و در این راستا چند اولویت را بیان کرد:

1- فرهنگ با محوریت تحول به ویژه تحول در آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه و مسئولیت آحاد مردم و دستگاه‌ها در قبال مقوله فرهنگ.

2- اجرایی‌کردن سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های اصل 44، تحول در سیاست‌های پولی و بانکی بر پایه اقتصاد اسلامی، گسترش تولید داخلی، تشویق سرمایه‌گذاری، مبارزه سازمان‌یافته با مفاسد اقتصادی با تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی با اختیارات فراقوه‌ای با اشراف، حمایت و نظارت نهاد رهبری اجرای قانون ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد.

3- تأکید بر تداوم پیشرفت علمی در عرصه فناوری.

4- کادرشناسی و کادرسازی در جهت تربیت نسل جدید مدیران متعهد، متخصص، انقلابی و ارزشی در جهت اداره آینده انقلاب.

5- تدوین سیاست‌های کلی ساخت، بازسازی، احیاء و تقویت امت اسلامی بر پایه راهبردهای ثابت بین‌اللملی و انقلاب اسلامی به شرح ذیل:

الف) حاکمیت دین و اخلاق در سطح جهانی

ب) مبارزه با نظام سلطه و آمریکا به عنوان شیطان بزرگ

ج) محوریت فلسطین و آزادی قدس و دفاع از گفتمان انقلاب اسلامی در سطح بین‌اللمل

د) تقریب مذاهب اسلامی

ه) گفتمان پیشرفت و عدالت در عرصه بین‌الملل با ظرفیت تمدن احیاء اسلامی

و) ترویج گفتمان مردم‌سالاری اسلامی در عرصه بین‌الملل.

6. تحول در ساختار نظام جمهوری اسلامی با آینده‌نگری و حفظ اصول ثابت نظام اسلامی و قانون اساسی با محوریت ولایت فقیه و ایفاء نقش اثر گذار ملت.

وی در پایان با اشاره به منشور روحانیت که از سوی امام خمینی (قدس سره) مطرح شد پیشنهاد داد به همین مناسبت و با توجه به اهمیت فرمایشات حضرت امام روز سوم اسفند در تقویم جمهوری اسلامی به عنوان روز امام و روحانیت تعیین شود.

کعبی با اشاره به این فرمایش حضرت امام که فرمودند «عبرت از تجربه تلخ روی کار آمدن به ظاهر عقلاء قوم که هرگز با اصول و اهداف روحانیت آشتی نکرده‌اند»، افزود: ارزیابی امام از روحانیت بسیار عالی و مطلوب بوده است به‌گونه‌ای که حذف یا کمرنگ‌کردن و به حاشیه بردن روحانیت را باعث تضعیف و انحراف در اسلام و هجوم مکاتب وارداتی غرب و شرق دانسته و آن را توطئه دشمنان اسلام می‌دانند.

captcha