کد خبر: 2958795
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵

نگرانی مسلمانان تگزاس پس از قتل مهاجر عراقی‌تبار

گروه بین‌الملل: احمد جمیلی، مسلمان عراقی‌تبار چهارشنبه گذشته هنگامی که به همراه همسرش از خانه بیرون رفت تا از برف عکس بگیرد توسط مردان مسلح ناشناس کشته شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «گاردین»، رهبران مسلمان تگزاس از نگرانی‌ نسبت به افزایش تنش‌ها پس از قتل این مهاجر عراقی‌تبار خبر می‌دهند.
جمیلی یک سال منتظر شده بود تا روال اداری کارهایش انجام شود و به همسرش زهرا در آمریکا بپیوندد. زهرا که 460 روز منتظر احمد بود با گل و بادکنک در فرودگاه به استقبال او رفت.
کمتر از سه هفته بعد، احمد جمیلی کشته شد. پلیس اعلام کرد: جمیلی، همسرش و برادر همسرش بیرون آپارتمان در حومه شمالی شهر دالاس مشغول عکس گرفتن بودند که 4 نفر به آن‌ها نزدیک شده و شروع به تیراندازی کردند و این مرد 36 ساله پس از آنکه از ناحیه سینه هدف قرار گرفت، جان خود را از دست داد.
گرچه انگیزه این جنایت هنوز مشخص نشده اما بلافاصله گمانه‌زنی‌ها به سمت انگیزه نفرت از مسلمانان رفت.
مسلمانان احساس می‌کنند که در نتیجه اقدامات تروریستی داعش، هدف قرار گرفته‌اند و قتل سه دانشجوی مسلمان در کارولینای آمریکاو صدور بیانیه‌ها و اعتراض‌های فتنه‌انگیز دلیل این احساس آن‌هاست.
شپندیم نادزاکو، امام مرکز اسلامی شمال تگزاس در گفت‌وگو با گاردین گفت: از زمان پذیرفتن تصدی این سمت در تابستان گذشته متأسفانه متوجه این شدم که بسیاری از این حرف‌ها و رفتارهای افراط‌گرایانه علیه مسلمانان در حال عادی شدن هستند.
وی افزود: به کار بردن ادبیات تند و زننده علیه مسلمانان به شدت افزایش یافته است.
عالیه سالم، مدیر اجرایی شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی در دالاس نیز  با بیان این که حدود 200 هزار مسلمان در این منطقه زندگی می‌کنند، گفت: فعالیت گروه‌های نژادپرست و برتری‌طلب به طور محسوسی افزایش یافته است.

captcha