کد خبر: 2963062
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰
حوزه‌های مغفول قرآن در گفت‌وگو با موسوی‌بلده؛

از مدیریت کارآمد قرآنی تا استفاده از ایده‌های صاحب‌نظران

گروه فعالیت‌های قرآنی:‌ یکی از پیشسکوتان قرآنی کشورمان در زمینه مهم‌ترین فعالیت‌های قرآنی مغفول مانده در سال ۹۳ به مواردی همچون استفاده نکردن از نظرات صاحب‌نظران، ضعف در مدیریت و ... اشاره کرد.

سیدمحسن موسوی‌بلده، پیشکسوت قرآنی کشورمان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد فعالیت‌های قرآنی مغفول مانده در سال 1393، با بیان اینکه به طور دقیق نمی‌توان در این زمینه اظهار نظر کرد، گفت: به اعتقاد من ما در سال 93 نیاز داشتیم تا به سمت یک مدیریت کارآمد قرآنی حرکت کنیم.

ضعف مدیریت در برخی نهادهای قرآنی
وی افزود: به نظر می‌رسد در برخی نهادها و خصوصاً مراکز قرآنی مدیریت به خوبی اعمال نمی‌شود و همین باعث هرز رفتن انرژی‌ها و بودجه‌ها خواهد شد. در حال حاضر این یک اشکال کلی است که به فعالیت‌های این حوزه وارد است. اختلاف روش‌ها و برخی اختلافات موجود در بین نهادهای قرآنی با به نحوی این اختلافات از بین برود چرا که چندان به نفع جامعه قرآنی نیست.

انتقاد از دیدگاه‌های منفی نهادهای قرآنی نسبت به هم
این فعال قرآنی کشورمان در ادامه با اشاره به اینکه باید برخی دیدگاه‌های منفی موجود که نهادهای قرآنی نسبت به هم دارند از بین برود، در مورد اولویت‌های قرآنی سال آینده، اظهار کرد: نزدیک شدن نظرات و دیدگاه‌های مسئولان نهادهای قرآنی مختلف به یکدیگر که در سال 1393 مغفول مانده بود، اولویتی است که باید در سال آینده به آن پرداخته شود.

لزوم ارتقاء در مدیریت‌ها
موسوی‌بلده همچنین ارتقاء مدیریت امور قرآنی کشور را از دیگر اولویت‌های سال جدید که باید به آن پرداخته شود عنوان و اظهار کرد: باید زمینه‌ای ایجاد شود که از اساتید و نیروهای قرآنی کشور بیش از پیش استفاده شود، متأسفانه به خوبی به نیروهای قدیمی در عرصه فعالیت‌های قرآنی بها داده نمی‌شود.

در سال جدید دیدگاه‌ها به هم نزدیک شود
این استاد علم قرائت قرآن کریم با ابراز امیدواری نسبت به اینکه سال جدید سال نزدیک شدن دیدگاه‌ها به هم و استفاده بیشتر از صاحب‌نظران و پیشکسوتان قرآنی باشد، گفت: اگر مدیریت‌ها ارتقاء یابد این مسائل قابل برطرف شدن است.

امید به گرایش بیشتر جوانان به قرآن در سال جدید
وی در مورد مهم‌ترین آرزوی قرآنی خود در سال 1394 نیز بیان کرد: بزرگترین آرزوی من نه تنها در سال جدید بلکه برای همیشه این است که مردم و به خصوص نسل جوان ما بیشتر از هر زمانی به سمت قرآن کریم جذب شوند، این امر نیز محقق نخواهد شد مگر اینکه سازمان‌های تبلیغی و نهادها و رسانه‌ها بیش از گذشته در این زمینه فعالیت کرده و برنامه‌های جذاب قرآنی را افزایش دهند.
این پیشکسوت قرآنی کشورمان یادآور شد: در صورتی که چنین فعالیت‌هایی صورت بگیرد می‌توانیم به اوایل انقلاب که رویکرد نسل جوان به سوی قرآن و به ویژه بحث انس با قرآن در اوج بود و اکنون کم رنگ شده است، برگردیم. باید فعالیت‌هایی را به خصوص در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها که نسل آینده کشور را پرورش می‌دهند، انجام دهیم که جذب این آینده‌سازان را به دنبال داشته باشد.
موسوی‌بلده گفت: اگر نسل جوان ما به سمت قرآن گرایش پیدا کنند بسیاری از مشکلات و خطرهایی که در حال حاضر بر سر راه آنها طراحی شده است از بین خواهد رفت و با جامعه‌ای متعالی‌تر مواجه خواهیم بود.

captcha