به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی اتاق تعاون ایران، بهمن عبدالهی، در جلسه کمیسیون تخصصی مصرف که دراتاق تعاون برگزار شد، با اشاره به اینکه کمیسیون مصرف یکی از کمیسیونهای فعال این اتاق است، گفت: با بررسی سوابق کمیسیونهای مختلف در سال جاری، این نتیجه حاصل شد که کمیسیون مصرف دارای بیشترین مصوبات از لحاظ کیفی و کمی بوده است.
وی افزود: با توجه به تغییراتی که در اتاق صورت گرفته، توقع این است که در سه سال آینده شرایط جدیدی در اتاق تعاون به وجود آید.
عبدالهی ادامه داد: برنامه کاری روشن، معلوم و قابل ارائه برای دوره سه ساله آینده اتاق تعاون که باید از لحاظ کمی و کیفی قابل اندازهگیری باشد، تا پایان فروردین ماه آماده خواهد شد و در معرض دید همه اعضا قرار خواهد گرفت و در آن برنامه کمیسیونها می توانند نقش فعالی داشته باشند.
وی با اشاره به حضور اتاق تعاون در جلسات ملی و شوراهای تخصصی بیان داشت: حضور اتاق در این جلسات، مسئولیت ما را در بخش تعاون دو چندان میکند و یکی از راه هایی که به ما کمک میکند تا برای در آن جلسات، نظرات درست ارائه کنیم، کمیسیونهای تخصصی اتاق تعاون هستند و باید بتوانیم با استفاده از نقطه نظرات مطرح شده در کمیسیونها، مواضع بخش تعاون را در جلسات مطرح و از آنها دفاع کنیم.
عبدالهی کمیسیونها را بازوان تخصصی و اتاقهای فکر اتاق تعاون ایران دانست.
مقام ارشد اتاق تعاون اعلام کرد: دولت درصدد تدوین برنامه ششم توسعه است و 20 کمیسیون تخصصی وظیفه تدوین آن را به عهده دارند، اتاق تعاون نیز باید با حضور در آن کمیسیونها نقطه نظرات مربوط به تعاون را ارائه کند و اگر خواستههای تعاون را به برنامه ششم برسانیم، دولت مکلف است به آن برنامه عمل کند و در این مورد نیز به کمک اعضای کمیسیونها نیاز داریم.
وی بر خروجی کمیسیونها تاکید کرد و گفت: کیفیت مصوبات از کمیت آنها مهمتر است و حضور روابط عمومی در این کمیسیونها بسیار اهمیت دارد.
رئیس اتاق تعاون ایران اظهار داشت: مطالعه و بررسی برای ایجاد فروشگاههای بزرگ مجازی در بخش تعاون که به بخشهای دیگر نیز قابل توسعه باشد، باید حتی در سطح ملی در دستور کار قرار بگیرد.
عبدالهی بر ارتقا سطح کمیسیونهای اتاق تعاون و استفاده از اساتید دانشگاهها و کارشنایان در کمیسیونها تاکید کرد.
وی هم چنین ظرفیتهای بخش تعاون را مورد توجه قرار داد و گفت: منحل شدن وزارت تعاون فرصتی برای اتاق تعاون است که باید با استفاده از ظرفیتهای بخش تعاون، از این فرصت نهایت استفاده را بکنیم.
رئیس اتاق تعاون تاکید کرد: با توجه به اینکه مصرف مطرحترین بخش تعاون در کشور است، اعضای کمیسیون مصرف باید در سال آینده تلاش مضاعف داشته باشند.
وی ابراز امیدواری کرد: سال آینده سال شکوفایی اقتصاد ایران باشد.
در ادامه این جلسه، ماشاءالله عظیمی، دبیر کل اتاق تعاون ایران به اینکه ترکیب هیئت رئیسه اتاق تعاون ایران به تعاونیهای مصرف گرایش دارد، اشاره و تاکید کرد: هیئت رئیسه باید در کمیسیون ها حضور داشته باشد.
وی بیان داشت: یکی از مقاصد بسط و گسترش چرخه عملیات در حوزه مصرف است.
عظیمی گفت: موضوع برند در دنیای مجازی حرف اول را میزند و همیار به عنوان برند تعاون از جایگاه ویژهای برخوردار است و باید روی این موضوع کار شود.