مسعود پیرمرادیان، مدیر نشر معارف در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با انتقاد از دو سالانه شدن نمایشگاه بینالمللی قرآن گفت: نمایشگاه قرآن که هر سال در ماه مبارک رمضان برگزار میشود، پس از مسابقات بینالمللی قرآن کریم در کشور دومین رویداد مهم قرآنی و فرهنگی کشور است و مردم استقبال زیادی از آن میکنند؛ از این رو استقبال و توجه مردم شاخصه مهمی به شمار میآید.
وی افزود: در این میان بخش خصوصی نیز محصولات فرهنگی و قرآنی خود را ارائه کرده و با استقبال مخاطبان مواجه میشود؛ از این رو وزارت ارشاد، نباید چنین مانور بزرگ فرهنگی و قرآنی را به خاطر برخی سلیقهها یا کمبود منابع مالی حذف کند.
پیرمرادیان ادامه داد: پیشنهادم به وزارت ارشاد این است که برنامههای خود را بررسی کرده و مواردی را که از استقبال خوبی برخوردار نیستند، حذف کند و یا جشنوارهها و سمینارهایی را که چندان نتیجه و بازخورد جدی ندارند و یا سفرهای بدون دلیل مسئولان را کم کنند تا بتوانند برنامههایی چون نمایشگاه قرآن و نمایشگاه کتاب را با قوت بیشتری برگزار کنند.
وی در ادامه گفت: در ماه مبارک رمضان دلها برای انس با قرآن آمادهتر است و مردم تمایل بیشتری به مباحث قرآنی داشته و استقبال و حضور بالایی در برنامههای قرآنی دارند و با وجود اینکه شاید برای برخی مردم اسباب زحمت باشد، اما خود را به نمایشگاه قرآن میرسانند و شایسته وزارت ارشاد نیست که با ایجاد مشکل مالی بخواهد نمایشگاه قرآن را برگزار نکند.
مدیر نشر معارف با تأکید بر برگزاری سالانه نمایشگاه قرآن در کشور عنوان کرد: انتظار مجموعههای فرهنگی و مخاطبان این است که هر سال برنامهها و نمایشگاههای قرآنی در کشور با کیفیت بالاتری برگزار شود.
وی تأکید کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و تأکید معظمله بر ترویج فرهنگ قرآنی، نباید برگزاری این نمایشگاه متوقف شده و یا دوسالانه شود، نیاز دنیای امروز این است که قرآن و معارف آن به سراسر جهان معرفی شود.
گفتنی است، چندی پیش حجتالاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهاد عدم برگزاری نمایشگاه قرآنی در سال آینده و برگزاری دوسالانه آن را ارائه کرده بود.