کد خبر: 2985140
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۷
امام‌جمعه محمودآباد نمونه:

گستره رسالت پیامبر اسلام(ص) در تمام زمان‌ها است

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام سماواتی اظهار کرد: خداوند متعال پیغمبری را هم فضل برای خود آن حضرت(ص) و هم مایه خیر و برکت برای جهانیان در تمام زمان‌ها قرار داده است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین فرهاد سماواتی، امام جمعه شهر محمودآباد نمونه در تفسیر سوره جمعه اظهار کرد: پیغمبر(ص) فقط برای یک زمان نیست و گستره رسالت او به عنوان خاتم پیامبران(ص) در تمام زمان‌هاست.

وی افزود: خداوند متعال پیغمبری را هم فضل برای خود آن حضرت و هم مایه خیر و برکت برای جهانیان قرار داده است.

سماواتی گفت: این سوره در حقیقت بر دو محور اساسى دور مى‏‌زند،
نخست توجه به توحید و صفات خدا و هدف از بعثت پیامبر اسلام(ص) و مسأله معاد، و دیگرى برنامه سازنده نماز جمعه و بعضى از خصوصیات این عبادت بزرگ.

وی در بیان فضیلت تلاوت سوره جمعه اظهار کرد: در فضیلت تلاوت این سوره چه مستقلا و یا در ضمن نمازهاى یومیه روایات بسیارى وارد شده است. در حدیثى از پیغمبر اکرم(ص) داریم «هر کس سوره جمعه را بخواند خداوند به تعداد کسانى که در نماز جمعه شرکت مى‏‌کنند و کسانى که شرکت نمى‏‌کنند در تمام بلاد مسلمین به او ده حسنه مى‏‌بخشند».

سماواتی در ادامه با یادآوری ماجرای فرقه‌ بهائیت افزود: ایجاد ادیان و فرق ساختگی یکی از ترفندهای مرسوم دول استعمارگر برای به انحراف کشیدن جریان صحیح دینداری بوده است که جواب آنها در منابع اسلامی بطور مبسوط وارد شده است.

وی همچنین با اشاره به روز بزرگداشت شهدا گفت: شهدا سرمایه‌های این سرزمین هستند و سرمایه‌ای این چنین با ارزش را نباید از دست داد و در این شهر یکی از مصادیق بزرگداشت شهدا ساخت یادمان بر فراز قبر این دو شهید گمنام است که به تازگی در این شهر دفن شده‌اند.

captcha