مرتضی رحمانی موحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در پاسخ به این سؤال که اوایل سال 93 رئیسجمهور کشورمان خواستار توجه به گردشگری حلال در کشور شده بود، طی یک سال چه اقداماتی در این خصوص انجام دادهاید؟ گفت: بحث گردشگری حلال به عنوان یکی از پایهها و مبانی توسعه گردشگری بعد از سیاستگذاری رئیسجمهور بهطور جدی در سازمان مورد مطالعه قرار گرفت.
وی ادامه داد: مرکز تحقیقات و اطلاعرسانی اتاق اسلامی(ایکریک) وابسته به سازمان OIC مسئول تنظیم و مدیریت استانداردهای حلال از جمله گردشگری حلال است که بر همین اساس با آنها گفتوگوهایی شروع و تفاهم نامهای را امضاء کردیم.
کشوری هستیم با بیشترین استانداردهای بالقوه گردشگری حلال
رحمانی موحد با تأکید بر اینکه ما کشوری هستیم که بیشترین استانداردهای بالقوه گردشگری حلال را دارد، هدف از امضای این تفاهمنامه را تعیین ضوابط، استانداردها، انجام پژوهشها و برنامههایی دانست که میتوان برای توسعه گردشگری حلال به صورت دستورالعملهایی به فعلیت درآورد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی تصریح کرد: پژوهش و مطالعهای نیز در خصوص گردشگری حلال انجام دادهایم که در آن اجرای مختلف گردشگری حلال تجزیه و تحلیل شده و سال 94 سالی است که به طور کامل تمام ابعاد گردشگری حلال را تبیین، ابلاغ و در سطح منطقهای فعالیت را بهصورت نمایشگاهها و فرصتهای گردشگری شروع میکنیم.
وی در پایان با شاره به اینکه گردشگری حلال یکی از جاذبههای گردشگری ایران است، گفت: تلاش میکنیم در سال جاری این نوع استعداد و جاذبه گردشگری ایران را به خوبی معرفی کنیم.
لازم به ذکر است: مرکز تحقیقات و اطلاعرسانی اتاق اسلامی (ایکریک) بهعنوان تنها مرجع صدور مجوز در عرصه حلال از سوی کنفرانس کشورهای اسلامی (OIC) مشخص شده است و دبیرخانه آن در تهران قرار دارد.