کد خبر: 2991573
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۶
هاشمی خبر داد:

معرفی چهره‌های قرآنی کشور با شکل‌گیری «بنیاد بین‌المللی قرآن کریم»

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی اظهار کرد: سال ۹۴ با شکل‌گیری بنیاد بین‌المللی قرآن کریم، چهره‌های قرآنی کشورمان را به دنیا معرفی می‌کنیم.

محمدحسین هاشمی، معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به فراوانی چهره‌های قرآنی در کشور و توانمندی قاریان، حافظان و پژوهشگران قرآنی ایرانی اظهار کرد: هرچند که کارهای قرآنی و پژوهشی زیادی در کشورمان انجام می‌شود، اما به نظر می‌رسد این کارها در سطح جهان اسلام کمتر معرفی شده‌اند.

آثار پژوهشگران قرآنی کشورمان در جهان اسلام کمتر راه‌یافته‌اند
معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: متأسفانه آثار پژوهشگران و اساتید قرآنی کشورمان در جهان اسلام کمتر راه پیدا کرده‌اند در حالی که اگر این آثار پژوهشی و علمی ترجمه می‌شد بازخوردهای بیشتری در سطح جهان اسلام داشت؛ باید جدیتی در امر ترجمه آثار و مقالات پژوهشی حوزه قرآن وجود داشته باشد.
وی در ادامه گفت: ما در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی سعی داشته‌ایم چهره‌های سرشناس قرآنی را انتخاب و به دیگر کشورها اعزام کنیم تا در همایش‌های علمی، سمینارها و نمایشگاه‌های بین‌المللی جهان اسلام حضور داشته باشند، اما تاکنون به خاطر مشکلات مالی و ارزی موفق به این کار نشده‌ایم.
هاشمی با اشاره به شکل‌گیری بنیاد بین‌المللی قرآن کریم در معاونت فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ادامه داد: در سال 94 تلاش داریم با شکل‌گیری بنیاد بین‌المللی قرآن کریم، بحث معرفی چهره‌های قرآنی کشور را در جهان اسلام داشته باشیم و این افراد را به همایش‌ها و سمینارهای بین‌المللی دعوت کنیم.

لزوم حضور پررنگ چهره‌های قرآنی در سمینارهای بین‌المللی
وی در ادامه گفت: با شکل‌گیری بنیاد بین‌المللی قرآن کریم زمینه خوبی فراهم می‌شود تا چهره‌ها و فعالان قرآنی کشورمان در تمامی عرصه‌ها حضور پررنگ‌تری در عرصه بین‌الملل داشته و بتوانند فعالیت‌های قرآنی خود را در همایش‌ها و سمینارهای بین‌المللی به نمایش بگذارند.
وی یادآور شد: در حوزه اعزام قاریان و حافظان قرآن به دیگر کشورها به منظور شرکت در محافل و رقابت‌های بین‌المللی کارهای خوبی توسط رایزنی‌های ما در دیگر کشورها انجام شده است و قاریان و حافظان ایرانی حضور نسبتاً خوبی در مسابقات بین‌المللی قرآن دیگر کشورها دارند.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عنوان کرد: در مجموع ارزیابی ما از حضور قاریان و حافظان در محافل بین‌المللی مقبول و راضی‌کننده است، اما در بخش پژوهش و مسائل علمی هنوز ضعف داریم که امیدواریم این ضعف‌ها با شکل‌گیری بنیاد بین‌المللی قرآن کریم از بین برود.

captcha