حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: در سال 93، بودجه فعالیتهای قرآنی هفته آخر واریز شد که این بودجه تنها 30 درصد از هزینههای تخصیص داده شده را محقق کرد، که بر این اساس اتحادیه با مشکل مواجه شد.
وی ادامه داد: سال 94 در برنامههای مختلف قرآنی، بیشترین تمرکز در حوزه آموزش عمومی قرآن مدنظر قرار دارد، که تحقق این امر عزم ملی و هزینه کلانی را میطلبد.
برنامهریزی برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت گفت: تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم در برنامههای سال 94 تعیین شده که این آمار، بسیار قابل توجه است و برای تحقق این موضوع بودجه بسیاری نیاز است.
وی ادامه داد: برای داشتن 10 میلیون حافظ کل قرآن کریم، 15 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است و اگر این امر در 15 سال تحقق یابد، هر سال 1000 میلیارد تومان هزینه لازم است، بنابراین بودجهها برای تحقق چشمانداز فعالیتهای قرآنی پایین است و هزینهها باید کارآمدتر صرف شود.
محمدی به مصداق کامل مدیریت جهادی مؤسسات مردم نهاد اشاره کرد و افزود: مصداق کامل مدیریت جهادی، مؤسسات مردم نهاد هستند و هرچه قدر این مؤسسات حمایت شوند، بودجهها مؤثرتر خرج میشوند و بهرهبرداری خوبی صورت خواهد گرفت.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت در پایان یادآور شد، امیدواریم بتوانیم امسال با مدیریت و انسجام هرچه بیشتر در امر ترویج فرهنگ قرآنی در بین آحاد مردم گام برداریم.