کد خبر: 2993805
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۴
حمید بهمنی:

نوع پوشش‎های ظاهری در سینما با الگوگیری از حجاب حضرت زهرا(س) باشد

گروه هنر: یک کارگردان سینما گفت: حضرت زهرا(س) الگویی است که در بسیاری از موراد می‌تواند برای زن مسلمان چراغ راه باشد، برای همین باید فیلم‌های ما الگوی ظاهری خود را هم متناسب با ائمه ترسیم کند.

حمید بهمنی، کارگردان سینما و مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه توجه به مقام حضرت زهرا (س) در سینما باید یک آرمان و هدف باشد، اظهار کرد: اینکه بخواهیم بررسی کنیم سینمای ایران طی سال‌های گذشته تا چه حد توانسته در پرداختن به مقام حضرت زهرا موفق عمل کند، پرسشی آرمانی را مطرح کرده‌ایم، چون اگر می‌شد تصور کنیم که ما حتی تصویرگر گوشه‌ای از مقام دختر پیامبر اسلام (ص) در سینما بودیم، وضعیت ما باید بسیار بهتر از این می‌بود.

وی افزود: البته این‌که می‌گویم ما در پرداختن به این خواسته موفق نبوده‌ایم به این معنا نیست که هیچ فیلمی در این حوزه تولید نشده است، چون کارهایی داشته‌ایم که سعی کرده‌اند به موضوعاتی دینی و اخلاقی توجهی ویژه داشته باشند، اما تعداد این فیلم‌ها بسیار اندک است.

کارگردان فیلم دفاع مقدسی «آن مرد آمد» تصریح کرد: برای این‌که بتوان تصویرگر مقام حضرت زهرا (س) در سینما بود باید به سیره و روش آن بزرگوار در سینما پرداخت؛ اصل‌ترین محور نیز در این زمینه حجاب است. حضرت زهرا الگویی است که در بسیاری از موراد می‌تواند برای زن مسلمان چراغ راه باشد. برای همین باید فیلم‌های ما الگوی ظاهری خود را هم متناسب با ائمه ترسیم کند.

پرداختن به منش حضرت فاطمه(س) در سینما

این کارگردان ادامه داد: حضرت زهرا در رفتار و منش خود به  مسائل اخلاقی توجه دارد. این مسئله را هم می‌توان در رفتار اجتماعی ایشان مشاهده کرد هم این‌که با پرداختن به زندگی شخصی وی که برای جوانانی که ابتدای راه زندگی مشترکاشان هستند می‌تواند مسیر زندگی را برای آنها هموارتر کند.

بهمنی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: البته این‌که می‌گویم در سینما می‌بایست به سیره بزرگانی چون حضرت زهرا توجه کرد به این معنا نیست که به زندگی این بزرگان به صورت مستقیم نمی‌شود، پرداخت، چون اگر ما بتوانیم به صورت مستقیم و در قالبی یک فیلم سینمایی زندگی حضرت زهرا (س) را ترسیم کنیم قدمی بسیار بزرگ در سینما برداشته‌ایم.

وی در پایان بیان کرد: برای این‌که سینما بتواند تصویرگر زندگی بزرگانی چون حضرت فاطمه باشد، باید زمینه آن را هم فراهم کرد. یعنی تا زمانی که ما برای زنان‌مان در جامعه الگوسازی درستی نکرده باشیم چگونه به تنهایی از سینما توقع داریم که مروج چنین رفتاری در جامعه باشد.

captcha