کد خبر: 3084000
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵

ثبت ۵۰ وقف جدید طی ایام نوروز در خراسان‌شمالی

گروه فعالیتهای قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی از ثبت ۵۰ وقف جدید طی ایام نوروز در استان خبر داد.

حجت‌‎الاسلام سیف‌الله سهرابی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌شمالی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: همزمان با آغاز سال نو و با اجرای برنامه‌های متفاوت 50 وقف جدید در استان به ثبت رسیده است.
وی با ذکر اینکه طی سال گذشته در ایام نوروز 20 وقف جدید در استان به ثبت رسیده بو، ادامه داد: ثبت وقف‌های جدید در استان، در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از رشد 70 درصدی برخوردار است.
سهرابی گفت: از مجموع 50 وقف جدید امسال تاکنون فقط 37 مورد آن ثبت سامانه جامع موقوفات کشور شده است و ثبت مابقی موقوفات نیز در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: ارزش ریالی موقوفات جدید سال جاری بیش از 25 میلیارد ریال برآورد شده است و بیشترین وقف طی سال جاری در استان به ترتیب مربوط به شهرستان‌های مانه و سملقان، فاروج، گرمه و جاجرم، اسفراین و بجنورد است.
سهرابی بیان کرد: امسال طرح آرامش بهاری در بیش از 30 امامزاده شاخص استان برگزار شد.

captcha