حجتالاسلام والمسلمین حمید حسنزاده، معاون فرهنگی و روابط عمومی اداره عقیدتی ـ سیاسی نیروی دریایی ارتش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برنامههای دارالقرآن این نیرو در سال گذشته عنوان کرد: در سال 1393 شاهد نوعی جهش در فعالیتهای قرآنی نیروی دریایی بودیم که اداره عقیدتی ـ سیاسی از امور قرآنی حمایت کرد.
وی با اشاره به اینکه این حمایتها موجب شد تا برنامهریزیهای دقیقی در این زمینه صورت گرفت، تصریح کرد: چنانکه در سالی که گذشت شاهد درخشش رتبههای ممتاز و ظهور چهرههای جدید در مسابقات ارتش و حتی در مسابقات و رقابتهای قرآنی در سطح استان و کشور بودیم.
حسنزاده با تأکید بر اینکه زنجیره رونق فعالیتهای قرآنی در حال شکلگیری و استحکام است، اظهار کرد: دارالقرآنهای مناطق، سامانه فرماندهی، طرح و برنامه مدون، امکانات مادی و معنوی و از همه مهمتر شور و اشتیاق خانوادهها و کارکنان نیروی دریایی است که به پرورش حفاظ و قراء اهتمام ویژهای دارند.
معاون فرهنگی و روابط عمومی اداره عقیدتی ـ سیاسی نداجا اضافه کرد: همچنین در مسابقات اوقاف کشوری، مسابقات بینالمللی دانشجویان، جشنواره مدهامتان، مسابقات قرآنی مناطق آزاد کشور و سایر رقابتهای قرآنی کوچک و بزرگ همواره شاهد بالندگی نفرات ممتاز نداجا بودیم.
حسنزاده با اشاره به چشمانداز سند پنج ساله حفظ نداجا، گفت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن به همت دارالقرآن این اداره چشمانداز پنجساله حفاظ نیروی دریایی نگاشته شد که در آن تعداد حفاظ هر منطقه و پایگاه در اجزاء 3، 5، 10، 15، 20 و کل قرآن تعیین شد.
وی با تأکید بر اینکه این سند با در نظر گرفتن همه محرومیتها، شرایط منطقهای و محیطی تنظیم شده است، افزود: بر این اساس تمامی دارالقرآنهای یگانهای این نیرو موظفند با برنامهریزی مدون در هر سال 20 درصد از کار را پیش ببرند که البته این امر نیازمند همت سلسله مراتب فرماندهی و تمامی مسئولان قرآنی ارتش و نیروهای مسلح است.
حسنزاده با اشاره به استمداد ارگانهای قرآنی کشور در این زمینه اظهار کرد: بزرگترین برنامه دارالقرآن در سال جاری تحقق سند چشمانداز پنجساله در حوزه حفظ است که تدابیری برای آن اندیشیده شده است.
معاون فرهنگی و روابط عمومی اداره عقیدتی ـ سیاسی نداجا افزود: استمرار حضور فرزندان قرآنی نداجا در مسابقات استانی و کشوری، برگزاری دورههای داوری ویژه نخبگان قرآنی نداجا، افزایش اعتبارات قرآنی و پیشبینی برپایی مسابقات حفظ یک جزء به صورت سه ماهه از جمله برنامههای در نظر گرفته شده در سال 94 است.
وی ادامه داد: به منظور ایجاد فضای شور معنوی و جذب تمامی علاقهمندان به سایر حوزههای قرآنی، مسابقات حفظ موضوعی، نقاشی و مقالهنویسی، برپایی نمایشگاههای قرآنی، عرضه قلم قرآنی با شرایط اقساط، ورود در عرصههای رسانهای به منظور معرفی چهرههای قرآنی از دیگر برنامههایی است که در دستور کار قرار گرفته است.