کد خبر: 3085155
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹

آرامگاه جرجیس پیامبر(ع) بازسازی و احداث شد+ عکس

گروه اجتماعی: آرامگاه جرجیس پیامبر(ع) توسط گروه‌های جهادی عماد مغنیه و شهید عباس عبداللهی در شهرستان جلفا بازسازی و احداث شد.

سیدصفر قائمی، رئیس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی اظهار کرد: بنا برتحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اهمیت ویژه قائل شدن به اماکن مقدس و متبرکه و همچنین تداوم حرکت‎های جهادی و نشر فرهنگ جهاد و شهادت، 250 نفر از جهادگران دانشجویی در قالب 14 گروه جهادی در نوروز 94 در عرصه‎های محرومیت‎زدایی، خدمات‎‏رسانی و اجرای پروژه‎های عمرانی عام‎المنفعه در سطح استان به فعالیت مشغول شدند.

قائمی از بازسازی و احداث آرامگاه جرجیس پیامبر(ع) توسط گروه‌های جهادی عماد مغنیه و شهید عباس عبداللهی خبر داد و گفت: باتوجه به ارادت و باور اهالی این شهرستان به این مکان مقدس و وجود مستنداتی درخصوص وجود مقبره جرجیس پیامبر(ع) در آن محل، گروه‌های جهادی به‌علت دور افتاده بودن مسیر واردعمل شده و آرامگاه جرجیس پیامبر(ع) را به شکل ساختمانی محکم با برافراشتن گنبد و گلدسته برفراز آن احداث کردند.

وی جنس فعالیت‌های گروه‌های جهادی را ازجنس اعمال خداگونه شهدا دانست و تأکید کرد: در این بازسازی، گروه‌های جهادی عماد مغنیه و شهید عبداللهی متشکل از دانشجویانی بودند که با عشق و علاقه در مکانی دورافتاده کارهای طاقت‌فرسا و کمرشکن را با یاد خدا و شهدا چنان از سرشوق انجام می‌دادند که هربیننده‎ای را به وجد می‌آورد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی آذربایجان شرقی میزان دقیق اعتبار هزینه‌شده برای احداث این آرامگاه را فعلا اعلام نکرد و از افتتاح این آرامگاه توسط مسئولان استانی در روزهای آینده خبر داد.

یادآور می‌شود، آرامگاه جرجیس پیامبر(ع) در استان آذربایجان شرقی، مابین شهرستان جلفا و خوی در روستای دره شام گلفرخ، کلید داغی قرار دارد.

عزیزه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۳
0
0
خدا رو شکر که اینجا بازسازی شد خیلی متشکریم
jerjisp.ir
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
0
0
خدا رو شکر که اینجا بازسازی شد
captcha