کد خبر: 3089434
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۲

توجه به نیازهای معنوی جوانان عامل تحقق آرمان‌های نظام اسلامی است

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی کوثر گفت: توجه به نیازهای معنوی جوانان عامل تحقق آرمان‌های آینده نظام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، علی صادقی، کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی کوثر دیروز، 15 فروردین‌ماه در جلسه‌ای که با حضور برخی از رابطین جوان هیئت‌های مذهبی این شهرستان، گفت: توجه به نیازهای معنوی جوانان، عامل تحقق آرمان‌های آینده نظام است.
کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی کوثر گفت: نیاز امروزه جوانان به مفاهیم معنوی و دینی از اصول اثبات شده در جوامع مختلف می‌باشد چرا که این نیاز، در نهاد بشر از طرف خداوند منان گذاشته شده است.
صادقی در ادامه افزود: وظیفه تمام دستگاه‌های فرهنگی، متولیان فرهنگ دینی، نخبگان مذهبی و روحانیت در راستای تبلیغ معنویات و گرایش جوان به واقعیت‌های دینی بر همگان واجب و لازم است، چرا که در تحقق این امر جامعه‌ای اسلامی، پویا و سالم خواهیم داشت.
وی در ادامه سخنان خود گفت: اداره تبلیغات اسلامی بعنوان متولی امر مهم و خطیر فرهنگ دینی آمادگی دارد با تعامل و همکاری لازم و وافی با هیئت‌های مذهبی مخصوصا قشر جوان در بارور سازی  اندیشه‌های دینی تمام توان و تلاش خود را بکار گیرد.

captcha