کد خبر: 3090499
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳

«کوچه آسمان» در نمایشگاه بیست و هشتم/ آفت جایزه‌های بی‌برنامه در کشتزار ادبیات دینی

گروه ادب: مجموعه‌ای از ۷۰ دعا به نام «کوچه آسمان» با ترجمعه حسین ژرفا، شاعر و نویسنده دینی کشورمان در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود.

حسین ژرفا، مترجم و نویسنده پیشکسوت کشورمان در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) در این باره توضیح داد: این اثر 70 دعای مهم را در 650 صفحه با ترجمه روان شامل می‌شود. ناشر این کتاب انتشارات سوره مهر است.
ژرفا همچنین با بیان اینکه در تربیت نوقلمان حوزه ادبیات دینی با مشکل نبود الگو روبه رو هستیم، گفت: ورود جوانان و نوجوانان به فضای شعر و داستان دنیای جدیدی را پیش روی آنها باز می کند و اگر جوانان راه و رسم زندگی در این دنیا را ندانند و مدرسان کلاسهای ادبی به آنها الگوی مناسب ارائه ندهند جوانان با بحران روبه رو می‌شوند.
وی با بیان اینکه بسیاری از جوایز ادبی نوقلمان بدون برنامه و هدف خاص هستند و آفت فرهنگ ما محسوب می‌شوند، افزود: بسیاری از این جوایز به گونه‌ای هستند که گویی گنجینه‌ای را از خاک بیرون آوریم و دوباره دفن کنیم و اغلب تنها مشوق مالی هستند و برنامه واحدی ندارند.
ژرفا تصریح کرد: باید نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر جوایز مختلف نوقلمان که اغلب توسط نهادهای غیر دولتی برگزار می‌شوند، افزایش یابد.

captcha