کد خبر: 3091574
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۴
نماینده ایران در رشته قرائت مسابقات کویت:

رقابت تک‌مرحله‌ای از ویژگی‌های مسابقات قرآن جایزه کویت است

گروه بین‌الملل: یکی از ویژگی‌های مسابقات بین‌الملی قرآن جایزه کویت، تک‌مرحله‌‌ای بودن این رقابت‌ها است؛ به‌طوری‌که این مسابقات مرحله فینال ندارد.

حمیدرضا عباسی، نماینده جمهوری اسلامی ایران در رشته قرائت ششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه کویت، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب عنوان کرد: مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه کویت، در یک مرحله و در دو نوبت صبح و بعد ازظهر به‌صورت متوالی برگزار می‌شود.
وی در ادامه به سطح این دوره از مسابقات اشاره و تصریح کرد: تمام مسابقات بین‌المللی که در کشورهای مختلف برگزار می‌شود، مثل ایران، مالزی، اندونزی، تونس، الجزایر، کویت و دیگر کشورها در واقع همگی از سطح بالا و یکسانی برخوردار هستند و اختلاف شایانی در برگزاری مسابقات میان این کشورها دیده نمی‌شود.
حمیدرضا عباسی اضافه کرد: البته در کشور ما، ایران باتوجه به رایزنی‌های زیادی که مسئولان انجام می‌دهند، این امکان برای آنها فراهم می‌شود که از شرکت‌کنندگان بیشتری دعوت به‌عمل آورند که به‌طور حتم در بالا‌بردن سطح کیفی و کمّی مسابقات تأثیرگذار است.
حمیدرضا عباسی رقابت در رشته قرائت در این دوره از مسابقات قرآنی را محدود به چند کشور توصیف و بیان کرد: معمولا از میان متسابقین شرکت‌کننده در رشته قرائت ششمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه کویت، 10 و یا 15 کشور به صورت جدی رقابت می‌کنند.
این متسابق ایرانی، توانمندی نمایندگان مصر و مالزی در رشته قرائت را در سطح بالایی در این دوره از مسابقات ارزیابی کرد و گفت: معمولا در تمامی مسابقات بین‌المللی قرآن رقابت در رشته قرائت میان 10 و یا 15 کشور است که قاریان مصر، ایران، اندونزی، مالزی، فلیپین، بنگلادش، عراق و پاکستان از جمله قاریان برتر هستند و این کشورها پیوسته در رده‌های ممتاز رشته قرائت قرار دارند.
وی افزود: در این دوره از مسابقات قرآن جایزه کویت، علاوه بر قاریان مصر و مالزی، نمایندگان عراق و پاکستان در رشته قرائت نیز تلاوت خوبی داشتند و نمایندگان کشورهای بنگلادش و ترکیه نیز تا حدودی موفق عمل کردند.
نماینده کشورمان در ادامه به تلاش‌های مسئولان کویتی در برگزاری این مسابقات در سطح بالا اشاره و عنوان کرد: وزارت اوقاف کویت پیگیری‌هایی بسیاری انجام می‌دهد و تمام تلاش خود را در جذب بهترین داورهایی که در سطح بین‌المللی شناخته شده‌اند به‌منظور شرکت در کمیته داوری انجام می‌‌دهد؛ آنها جهت اعتبار بخشیدن به مسابقات خود از داوران مجرب که از توانمندی‌های بالایی برخوردار هستند از کشورهای مختلف دعوت به‌عمل می‌آورند.
وی افزود: در این دوره رقابت‌ها ما شاهد حضور داورانی با توانمندی‌های بالا از کشورهای مصر، روسیه، بحرین و الجزایر بودیم.
عباسی بیان کرد: طی این مدت در محافل مختلفی که در مساجد، حسینیه‌ها و دارالقرآن‌های کویت برگزار می‌شد، این توفیق را یافتیم که با حضور در این محافل به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید بپردازیم.
حمیدرضا عباسی در پایان تصریح کرد: من و پیمان ایازی، نماینده کشورمان در رشته حفظ کل قرآن، تمام تلاش خودمان را به عنوان نمایندگان ایران در این دوره از مسابقات جهت کسب مقام‌ها نخست انجام دادیم.

captcha