کد خبر: 3091595
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۳
درسال گذشته؛

مردم نیکوکار آذربایجان شرقی بیش از 8 میلیارد تومان صدقه پرداخت کردند

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی گفت: مردم نیکوکار آذربایجان شرقی در سال گذشته 8 میلیارد و 600 میلیون تومان صدقه پرداخت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی امروز، 16 فروردین در جمع خبرنگاران از پرداخت 8 میلیارد و 600 میلیون تومان صدقه توسط مردم نیکوکار استان در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: این میزان صدقات جمع آوری شده نسبت به سال 92 شانزده درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: در آذربایجان شرقی بیش از 330 هزار صندوق کوچک خانگی، هفت هزار صندوق متوسط و بیش از 12 هزار صندوق معابر بزرگ وجود دارد.

دشتی با بیان اینکه ضریب نفود صندوق‎های صدقات در سال 93 نسبت به خانوار در سطح استان 31 درصد بوده اظهار کرد: علاوه بر کوچه‎ها و خیابان‌ها، در اکثر مغازه‎ها و خانه‎ها صندوق‌های صدقه وجود دارد.

وی یادآور شد: ضریب نفوذ صندوق‌های صدقات در سال جاری 52 درصد پیش بینی شده است که 220 هزار صندوق باید توزیع شود.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان، با اشاره به اینکه صدقات به سه شکل سنتی، مکانیزه و الکترونیکی جمع آوری می‎شود خاطرنشان کرد: کمک‌های جمع‌آوری شده در بخش صدقات به صورت کاملا برنامه‌ریزی شده در اختیار خانواده‌های نیازمند و محروم استان آذربایجان شرقی قرار می‌گیرد.

دشتی تأکید کرد: صدقه در فرهنگ اسلامی چیزی است که انسان به قصد قربت از مال خود خارج سازد، زیرا صدقه دادن آثار و برکات فراوانی در زندگی دنیوی و اخروی شخص به دنبال دارد.

captcha