کد خبر: 3092630
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۶
پناهی خبر داد:

برپایی بیش از 14 هزار ساعت آموزش قرآن در «ابهاد» طی سال ۹۳

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت و درمان نزاجا(ابهاد)گفت: بیش از 14 هزار ساعت آموزش قرآن در مجموعه اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا طی سالی که گذشت، برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین پناهی، رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت و درمان نزاجا(ابهاد) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه فعالیت‌های قرآنی یکی از اولویت‌های اصلی عقیدتی ـ سیاسی اداره بهداشت و درمان است، گفت: این از اولویت‌هایی‌ است که علاوه بر اجرای دستورالعمل‌های عقیدتی ـ سیاسی ارتش، اجر و ثواب دنیوی و هم اخروی دارد و از باقیات الصالحات خواهد شد.

وی ادامه داد: اداره بهداشت و درمان در کنار مسابقات مختلفی که برای کارکنان پایور و بانوان شاغل برگزار کرده است ویژه خانواده‌ها نیز مسابقات مختلف قرآنی را در راستای این امر اجرایی کرده است.

پناهی با اشاره به اینکه در فعالیت‌های قرآنی طی سال 93 پیشرفت مطلوبی داشته‌ایم، تأکید کرد: این پیشرفت هم از نظر تعداد حافظان در اداره بهداشت و درمان است و هم از لحاظ کیفی و کسب مقام‌های متعدد از سوی آنها در مسابقات آجا و سایر مسابقات قرآنی کشور.

رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت و درمان نزاجا(ابهاد) تصریح کرد: یکی از فعالیت‌ها که مد نظر داریم تا به انجام برسانیم اقدام در راستای مفاهیم قرآن علاوه بر اهتمام به قرائت قرآن است لذا سعی می‌کنیم تا در راستای محتوای قرآن هم اقدامات و برنامه‌های منسجم و منظمی داشته باشیم.

اجرای مسابقه مقاله‌نویسی در سطح اداره بهداشت

وی با اشاره به برگزاری مسابقات مقاله‌نویسی در سطح اداره بهداشت و درمان و بیمارستان‌های مختلف این نیرو که با استقبال پرسنل نیز همراه بوده است، عنوان کرد: از جمله بررسی تطبیقی آیات مرتبط با صلح حدیبیه و همچنین بررسی آیات سوره لقمان از جمله موضوعات این مقاله‌نویسی بوده است.

رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت و درمان نزاجا(ابهاد) در پاسخ به این سؤال که برگزاری مراسم تجلیل از حافظان و قاریان چه میزان می‌تواند در انس بیشتر پرسنل این نیرو با قرآن کریم مؤثر باشد، گفت: برگزاری مسابقات قرآن و مراسم تجلیل و تشویق از آنها در خانه‌های سازمانی، یگان‌ها و بیمارستان‌ها هنگامی که دیگران نیز آن را می‌بینند می‌تواند باعث انگیزه شود تا دیگران نیز به قرآن و حفظ این کتاب آسمانی اهتمام ویژه‌تری داشته‌ باشند و بریادگیری قرآن بکوشند.

پناهی با اشاره به اینکه در احادیث نیز به این امر توجه شده است که در خانه‌ای که قرآن خوانده شود، ملائکه در آن رفت و آمد می‌کنند و برکات آن خانه بیشتر می‌شود و فقر از آن خانه برداشته می‌شود، اضافه کرد: اجرای مسابقات قرآن نیز این تشویق را در میان پرسنل مهیا می‌کند تا به فعالیت‌های قرآنی بپردازند.

وی درخصوص سایر فعالیت‌های قرآنی انجام شده در سال 93، عنوان کرد: کلاس‌های قرآنی در سطح سه پایوران با 16 کلاس، سطح دو پایوران با 92 کلاس و در میان کارکنان وظیفه با 52 کلاس تشکیل شد.

برگزاری کلاس‌های قرآن با حضور 113 مربی

پناهی با اشاره به برگزاری بیش از 14 هزار ساعت آموزش قرآن با حضور 113 مربی قرآن در مجموعه اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا طی سالی که گذشت، تصریح کرد: اجرای طرح تربیت مربی ویژه بانوان فعال قرآنی مجمع قرآنی اداره بهداشت و درمان از دیگر برنامه‌های سالی که گذشت بود. همچنین در نظر داریم تا برای آقایان فعال قرآنی نیز دوره تربیت مربی فوق را برگزار کنیم.

رئیس عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت و درمان نزاجا(ابهاد) با اشاره به اینکه برپایی دوره تجوید پیشرفته و صوت و لحن از دیگر برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: همچنین طرح تلاوت نور(تلاوت یک صفحه از قرآن بین‌الصلاتین) شنبه و اجرای محافل انس با قرآن در تمام بیمارستان‌ها از دیگر برنامه‌هایی است که انجام گرفته است.

وی با اشاره به اینکه برگزاری این کلاس‌های قرآن برکات زیادی را برای عقیدتی ـ سیاسی مرکز آموزش بهداشت و درمان نزاجا داشته است، افزود: همچنین چندین دوره تربیت مربی قرآن نیز ویژه پرسنل برگزار شد.

captcha